Slapen

Gezien het intensieve avond- en nachtprogramma wordt een slaapplaats in Rotterdam sterk aanbevolen. Er zijn drie plaatsen waar je tijdens de Eurekaweek kunt slapen:

  • Op de campus van de Universiteit

  • In een huis van een van de studentengezelligheids- of sportverenigingen

  • In een Kubuswoning

  • Thuis of bij familie

Slapen op de campus

Als je voor een slaapplek op de campus kiest, kun je tijdens de gehele Eurekaweek slapen in de sporthal op de campus van de Erasmus Universiteit, locatie Woudestein. Je kunt je hiervoor opgeven bij je inschrijving voor de Eurekaweek. Hiervoor zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je snel in als je op de campus wil slapen. 

Let op: de ruimtes worden overdag gewoon gebruikt, wat inhoudt dat je de zaal voor 10.00 uur zult moeten verlaten. 

Slapen in een studentenhuis

Tijdens de Eurekaweek is het mogelijk om te slapen in een studentenhuis van een van de studentenverenigingen. Ben je benieuwd hoe het er in een echt studentenhuis aan toe gaat? De studentengezelligheidsverenigingen Laurentius, NSR, RSC/RVSVRSG en SSR bieden hun huizen aan om in te slapen tijdens de week. Kijk op de website van de Rotterdamse Kamer van Verenigingen - de overkoepelende organisatie van alle vereningen - voor een slaapplek in een studentenhuis. Ook is er de mogelijkheid te overnachten bij een van de leden van roeivereniging Skadi. Slapen in een verenigingshuis betekent niet dat je lid hoeft te worden van een vereniging!

Mocht je je willen inschrijven om in een verenigingshuis te slapen, schrijf je dan voor de Eurekaweek in exclusief overnachting en regel je overnachting zelf via een van de studentenverenigingen.

Logeren in een Kubuswoning

Ontdek Stayokay Rotterdam tijdens de Eurekaweek!

Het is en blijft spannend. Een nieuwe studie, misschien zelfs wel een nieuwe stad. Gelukkig is daar de Eurekaweek, waar jij samen met andere studenten op pad gaat om de stad te ontdekken. Rotterdam is hartstikke booming en een super leuke stad om jou studententijd in te luiden. Neem een kijkje bij de iconische Erasmusbrug, snuif een beetje kunst en cultuur in de Witte de Withstraat of waan je een ware avonturier en neem de watertaxi om je te verplaatsen binnen de stad waar het bruist van de gezellige cafeetjes en eettentjes. Op ieder hoekje is altijd weer iets nieuws te ontdekken.

Zoek jij tijdens de Eurekaweek nog een toffe locatie om te slapen? We've got you covered! Naast dat de Kubuswoningen van Stayokay Rotterdam super gaaf zijn, ligt het hostel ook op een perfecte locatie: de Markthallen zijn aan de overkant van de straat, het centrum is binnen no-time bereikt, terrasjes zijn op loopafstand en Station Blaak vind je naast het hostel. Als je bij ons slaapt krijg je er zelfs ook nog een lekker ontbijtje voor niks bij. Klinkt goed toch?

10% korting op je verblijf!

Boek nu en verzeker jezelf van een jaloersmakend fris bedje tijdens de Eurekaweek. En dat is niet het enige. Ontbijt is inbegrepen en met de kortingscode EUREKA19 krijg je ook nog eens 10% korting*!

Al een slaapplek gefixed? Ook dan ben je natuurlijk welkom. Als je een plekje zoekt om te werken, studeren of gewoon te relaxen op een unieke plek met een kopje koffie zijn wij ook de place to be. Zien we je snel?

Boek nu

*geldig t/m 24 dec. 2019 - niet geldig tijdens feestdagen

 

Thuis of bij familie slapen

Uiteraard kan je ook thuis slapen als je dat liever doet. Wel is het zo dat de studentengezelligheidsverenigingen een avondprogramma organiseren dat pas later op de avond begint. Dit is dé manier om te kijken of er een vereniging bij zit die jou aanspreekt en om gezellig mee te feesten. Als je dit niet wil missen, kun je beter op de Universiteit of op een logeeradres in Rotterdam slapen.

Stayokay Rotterdam

Overnachten in een kubuswoning

Klik hier