Gidsen & Crew

Maak deel uit van de Gidsencommissie!

Het Eurekaweekbestuur 2020 is op zoek naar enthousiaste commissieleden voor het voorbereiden en het uitvoeren van de gidsensollicitaties! Heb jij affiniteit met (het gidsen van) de Eurekaweek en lijkt het je leuk nauw betrokken te zijn bij het wervingsproces? Dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteren voor de Gidsencommissie is mogelijk van 3 februari 2020 tot en met 27 februari 2020.

 

Maak deel uit van de Mediacommissie!

Ben jij creatief ingesteld en altijd op zoek naar het perfecte plaatje? Heb jij affiniteit met social media en (eventueel) het maken en monteren van video’s? Durf jij op mensen af te stappen om ze te interviewen als de nieuwe Eureka-reportEUR? Geef je dan op voor de Mediacommissie!

Aanmelden voor de Mediacommissie voor de Eurekaweek 2020 is mogelijk van 4 mei 2020 tot en met 1 juni 2020.

 

Word gids!

Heb je zelf een fantastische Eurekaweek gehad en zou je dit nog een keer willen meemaken? Word dan gids tijdens de Eurekaweek 2020 en begeleid samen met een vriend of vriendin een deelnemersgroepje! Als gids zorg jij ervoor dat de studenten in jouw groepje een onvergetelijke week hebben en de basis leggen voor nieuwe vriendschappen. 

Aanmelden als Gids voor de Eurekaweek 2020 is mogelijk van 2 maart 2020 tot en met 1 mei 2020.

 

Meld je aan voor Crew!

Heb je altijd al een groot evenement backstage mee willen maken? Dan is dit je ultieme kans! Meld je aan en ondersteun het Eurekaweekbestuur bij alle programmaonderdelen gedurende de week. Voorzie deelnemers van informatie en help bij de opbouw én afbouw van evenementen. Door deelname aan verschillende crew-uitjes en crew-avonden die vóór de Eurekaweek plaatsvinden, bouw je een goede band op met je mede-crewers en het bestuur. Tijdens de week maak je deel uit van een hecht team vol doorzetters. Daarnaast combineer je hard werken met gratis toegang tot alle Eurekaweek feesten. Beleef een week om nooit te vergeten en maak vrienden voor het leven!

Aanmelden als Crewer voor de Eurekaweek 2020 is mogelijk van 2 maart 2020 tot en met 1 mei 2020.

 

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke zaken rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram!

Facebook: www.facebook.com/eurekaweekEUR

Instagram: www.instagram.com/eurekaweek