Maak deel uit van de Mediacommissie

Let op: aanmelden voor de Mediacommissie 2020 is niet mogelijk meer.

De huidige situatie heeft een enorme impact op onze samenleving en dat heeft marketing ook! Nu veel mensen de hele dag thuis zitten, is er een toenemende vraag naar online producten en diensten. Dus, kan de Mediacommissie een essentiële rol spelen voor de Eurekaweek. Nu is je kans om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen en samen iets nieuws te creëren, iets geweldigs!

De functie

Het Eurekaweekbestuur 2020 is op zoek naar enthousiaste commissieleden voor het verzorgen van de content voor de Social Media kanalen van de Eurekaweek! Ben jij creatief ingesteld en wil je dit tot uiting brengen tijdens de Eurekaweek? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar studenten die het leuk vinden om de Commissaris Marketing van het Eurekaweekbestuur te ondersteunen tijdens de Eurekaweek. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de social media kanalen en daarnaast ben je actief betrokken in het creatieve denkproces bij het creeren van content.
 

Dus, voldoe je aan de volgende punten?

  • Je bent van 16 t/m 20 augustus exclusief beschikbaar
  • Je bent creatief
  • Je hebt affiniteit met social media
  • Je bent stressbestendig en goed met deadlines
  • Je hebt een proactieve werkhouding

En eventueel:  

  • Ben je goed in het maken en monteren van video’s
  • Ben je in het bezit van camera apparatuur
     

Solliciteren

Solliciteren voor de Mediacommissie is mogelijk van 4 mei 2020 tot en met 1 juni 2020. Ben jij creatief ingesteld en altijd op zoek naar het perfecte plaatje? Heb jij affiniteit met social media en (eventueel) het maken en monteren van video’s? Durf jij als de nieuwe Eureka-reporter op mensen af te stappen om ze te interviewen? Geef je dan op voor de Mediacommissie! Stuur dan je CV, een motivatie (Max 500 woorden) naar osornovanwissen@eur.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op door naar het vorenstaande adres te mailen.

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke zaken rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte via Instagram!