Eurekaweek Crew

Let op: Aanmelden voor de Crew van de Eurekaweek 2019 is helaas niet meer mogelijk

De Eureka-crew is onmisbaar tijdens de Eurekaweek. Als crewer ondersteun je het Eurekaweekbestuur in de voorbereiding en bij alle activiteiten tijdens de week. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het verloop van de evenementen en je houdt toezicht op de deelnemers of andere partijen. Daarnaast verstrek je informatie aan de deelnemers, bouw je evenementen op en af en werk je nauw samen met het Eurekaweekbestuur en de overige crewers. Kortom, de Eurekaweek is niet mogelijk zonder de inzet van crewmembers!

Als crewmember krijg je een polsbandje en ben je op bijna alle programmaonderdelen aanwezig. Daarnaast krijg je de hele week gratis eten en drinken. Het leukste aan crew zijn is de hechte band die ontstaat tussen de crewers en het Eurekaweekbestuur en de mooie herinneringen die daaruit voortkomen. Om het zo ongelooflijk gezellig te maken binnen de crew zijn er voorafgaand een aantal crewuitjes gepland. Natuurlijk moeten er ook dingen voorbereid worden. Dit gebeurt tijdens de crewavonden. Tijdens de week sta je samen vroeg op en ben je actief bezig met het werk, maar ’s avonds maken we er een mooi feest van!

Wil jij volgend jaar ook de Eurekaweek organiseren? Als crewmember zie je hoe het er achter de schermen aan toe gaat en doe je waardevolle ervaring op. Onder de crew zijn er ook een aantal hoofdcrew functies beschikbaar. Deze hoofdcrewers dragen extra verantwoordelijk voor specifieke onderdelen van de week en werken intensief samen met het Eurekaweekbestuur. Dit maakt crew zijn natuurlijk nog waardevoller voor je CV en het geeft je de kans om verantwoordelijkheid te nemen. Een ervaring die je niet wilt missen!

Ja, ik wil! 

Je wilt dus crew worden. Waar moet je dan rekening mee houden?

  • Je bent van 19 t/m 22 augustus exclusief beschikbaar
  • Je kunt in teamverband werken
  • Je hebt een proactieve werkhouding
  • Je vindt het niet erg om de handen uit de mouwen te steken
  • Bovenal heb je zin in een geweldige week!