Maak deel uit van de Gidsencommissie

Let op: Aanmelden voor de Gidsencommissie 2020 is mogelijk van 3 februari 2020 tot en met 27 februari 2020.  

Het Eurekaweekbestuur 2020 is op zoek naar enthousiaste commissieleden voor het voorbereiden en het uitvoeren van de gidsensollicitaties! Heb jij affiniteit met (het gidsen van) de Eurekaweek en lijkt het je leuk nauw betrokken te zijn bij het wervingsproces? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie

Tijdens de Eurekaweek zijn de gidsen verantwoordelijk voor de begeleiding van de deelnemersgroepjes. De gidsen worden geselecteerd aan de hand van een gidsensollicitatie. De rol van de gidsencommissie bestaat hierbij uit het ondersteunen van het Eurekaweekbestuur bij het uitvoeren van de gidsensollicitaties en het maken van de uiteindelijke selectie. De voorbereidingen voor de gidsensollicitaties zullen starten in maart, waarna de daadwerkelijke sollicitaties zullen plaatsvinden in april en mei. Je zult hier in maart ongeveer 2 uur per week mee bezig zijn en in april en mei 6-10 uur per week.

Daarnaast heb je, als lid van de gidsencommissie, de mogelijkheid om een belangrijke rol te vervullen tijdens de Eurekaweek! Als gidsencommissie kun je namelijk deel uitmaken van het Service Point team. Als lid van het Service Point team ben je het eerste aanspreekpunt voor deelnemers en gidsen tijdens de week. Deelnemers en gidsen komen naar het Service Point met vragen over bijvoorbeeld het wisselen van groepjes, of andere problemen waar zij tegenaan lopen tijdens de week. Het is kortom een erg leuke manier om ook tijdens de Eurekaweek betrokken te zijn bij de deelnemers en gidsen! Heb je, naast het vervullen van de reguliere werkzaamheden van de gidsencommissie, ook interesse om een bijdrage te leveren tijdens de Eurekaweek? Geef dit dan even aan in je motivatie.

Solliciteren

Solliciteren voor de gidsencommissie is mogelijk van 3 februari 2020 tot en met 27 februari 2020. We zijn op zoek naar spontane, enthousiaste commissieleden met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Voldoe jij aan deze eigenschappen? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Eureka@eur.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op door naar bovenstaand adres te mailen of te bellen naar 010-4089066.