Maak deel uit van de Mediacommissie

Let op: Aanmelden voor de Mediacommissie 2020 is mogelijk van 4 mei  2020 tot en met 1 juni 2020.

Het Eurekaweekbestuur 2020 is op zoek naar enthousiaste commissieleden voor het verzorgen van de content voor de Social Media kanalen van de Eurekaweek! Ben jij creatief ingesteld en wil je dit tot uiting brengen tijdens de Eurekaweek? Dan zijn we op zoek naar jou!

De functie

Wij zijn op zoek naar studenten die het leuk vinden om de Commissaris Marketing van het Eurekaweekbestuur te ondersteunen tijdens de Eurekaweek. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de social media kanalen en daarnaast ben je actief betrokken in het creatieve denkproces bij het creeren van content.

Als Mediacommissie krijg je een Eurekaweek polsbandje en heb je toegang tot alle programmaonderdelen. Daarnaast krijg je de hele week gratis eten en drinken en bevind je je op unieke locaties tijdens de Eurekaweek.
Samen met een hechte Mediacommissie zul je bijvoorbeeld de grootste Cantus van Nederland vastleggen. Om het af te ronden sta jij tijdens Night of the Songs op het podium en vier je samen met het Eurekaweekbestuur de afsluiting van de mooiste week van het jaar! 

 

Dus, voldoe je aan de volgende punten?

  • Je bent van 16 t/m 20 augustus exclusief beschikbaar
  • Je hebt affiniteit met social media
  • Je bent stressbestendig en goed met deadlines
  • Je hebt een proactieve werkhouding

En eventueel: 

  • Ben je goed in het maken en monteren van video’s
  • Ben je in het bezit van camera apparatuur
     

Solliciteren

Solliciteren voor de Mediacommissie is mogelijk van 4 mei 2020 tot en met 1 juni 2020. Ben jij creatief ingesteld en altijd op zoek naar het perfecte plaatje? Heb jij affiniteit met social media en (eventueel) het maken en monteren van video’s? Durf jij als de nieuwe Eureka-reporter op mensen af te stappen om ze te interviewen? Geef je dan op voor de Mediacommissie! Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Eureka@eur.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op door naar het bovenstaand adres te mailen of te bellen naar 010-408 88 11.