Programma 2020

Programma van de Eurekaweek 2020

In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 zal de Eurekaweek dit jaar in een andere vorm plaatsvinden dan de afgelopen edities. De Eurekaweek is dit jaar opgedeeld in twee delen; drie fysieke dagen in Rotterdam en één online dag.

De eerste drie dagen van de Eurekaweek (maandag 17 tot en met 19 augustus) zullen plaatsvinden in Rotterdam. Gedurende deze drie dagen zal je samen met je groepje in shifts langs allerlei locaties gaan om zo kennis te maken met de stad Rotterdam, het studentenleven en je medestudenten! Er worden op meer dan 100 locaties activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een silent disco, picknicks, karaoke nights, rollerskate disco’s, roeien en zeilen, live sport-sessies, talkshows, etc. Ook zal je de stad leren kennen door middel van een interactief spel. Binnenkort worden er nog meer activiteiten aangekondigd, houd hiervoor onze socialmediakanalen in de gaten!

De laatste dag, donderdag 20 augustus, zal volledig online plaatsvinden op ons interactieve digitale platform. Op dit platform zullen verschillende workshops, games en informatiesessies georganiseerd worden door verschillende partijen. Dit is de ideale manier om nog een keer in contact te komen met de studie-, studenten- en sportverenigingen die de Erasmus Universiteit rijk is. Daarnaast vind je hier alle informatie die je moet weten over studeren aan de Erasmus Universiteit. 

Cruciale informatie:

  • Let op: Om de deelnemers zoveel mogelijk te verspreiden over de stad en om ons aan de richtlijnen van het RIVM te kunnen houden, werken wij met verschillende shifts. Doordat wij met verschillende shifts werken verschilt het exacte dagprogramma per groepje. Jouw persoonlijke programma zal je vlak voor de Eurekaweek ontvangen. Voor meer informatie over Covid-19, bekijk de onderstaande link.

  • Het officiële programma duurt van 11.00 uur tot 23.00 uur. Mocht je niet in staat zijn om na het avondprogramma nog naar huis te gaan, bieden wij verschillende mogelijkheden tot overnachtingen aan. Voor meer informatie, zie de onderstaande link

  • Tijdens deze drie dagen zal er voor avondeten gezorgd worden. Er zal iedere avond in kleine groepjes gegeten worden op de Universiteit of bij de verschillende studie-, studenten- en sportverenigingen. Ontbijt en lunch worden niet verzorgd, hier ben je dus zelf verantwoordelijk voor.

Programmaonderdelen:

*Let op: Het programma van de Eurekaweek 2020 kan nog veranderen. Recente aanpassingen kun je later vinden op deze pagina.

Maandag 17 augustus: Enter the Maze

11:00 - 23:00Fysiek programma


Dinsdag 18 augustus: Find your Way

11:00 - 23:00Fysiek programma


Woensdag 19 augustus: Expand your Horizon    

11:00 - 23:00Fysiek programma

 

Donderdag 20 augustus: Take Charge! - Interactieve digitale platform

11:00 - 23:00Online programma

Stay in touch!

Blijf up-to-date over de belangrijke zaken rondom de Eurekaweek via onze social media en praat mee over de Eurekaweek via #Eurekaweek op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte via Instagram!

Internetvergelijk.nl

Internet vergelijken op jouw postcode

internetvergelijk.nl