International Day

Let op: Het programma op zondag is niet verplicht en is niet de officiële opening voor international studenten. De week wordt officieel geopend op maandag ochtend.

Op zondag 18 augustus is er een International Welcome Event georganiseerd voor internationale studenten die net zijn aangekomen in Nederland. Tijdens deze dag kun je een aantal praktische zaken in gang zetten of regelen, zoals een Nederlandse simkaart of een OV-chipkaart. Ook is het mogelijk om bij ESN Rotterdam informatie te krijgen over wonen en studeren in Nederland en kan je bij hen terecht met al je vragen. Naast dit informatieve deel, kunnen er ook spellen worden gespeeld bij verschillende verenigingen en kan er mee gedaan worden aan quiz met leuke feitjes over de Nederlandse cultuur en een korter workshop Nederlands.

Deze activiteiten zullen plaats vinden van 13.00 tot 16.00 in het Theil gebouw en het Mr. Dr. K.P. van der Mandeleplein. Om hier te komen kun je de bewegwijzering op de campus volgen.

Na afloop van de activiteiten kunnen zijn jullie welkom in Café In De Smitse om na te kletsen onder het genot van een drankje.

ESN Rotterdam

Join the international student community

ESN's Website