Sponsorinfo

De Eurekaweek is dé introductieweek voor aankomende eerstejaarsstudenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De 47ste editie van deze week zal plaatsvinden van 18 t/m 22 augustus 2019 en biedt nieuwe studenten de kans om de universiteit, de stad Rotterdam en het studentenleven te leren kennen.

Deze week biedt uw bedrijf of organisatie de unieke kans om onder de aandacht te komen bij de ruim 4000 aankomende studenten. Ook zijn er tijdens de week vele ouderejaars studenten aanwezig als een van de 550 gidsen, 50 crewleden of honderden leden van een van de vele studie-, sport-, cultuur- en studentengezelligheidsverenigingen.

Door het aangaan van een samenwerking met de Eurekaweek kunt u een breed scala aan studenten aanspreken die juist in deze week open staan voor nieuwe informatie en kansen. U kunt zelf beslissen welke groep u wilt bereiken. Zo wordt er een drukbezochte, algemene informatiemarkt georganiseerd, maar vindt er ook een speciale dag plaats voor masterstudenten en internationale studenten.

Mocht u geïnteresseerd zijn in sponsoring tijdens de Eurekaweek, dan kunt op contact opnemen via: 010-4088542, staal@eur.nl

Eurekaweekbestuur 2019

Yannick Staal