Promotiemateriaal events

Online en 'offline' promotiematerialen

Bij het geven van voorlichting over haar dienstverlening en onderwijs streeft de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) naar een zo groot mogelijk gebruik van online promotiematerialen. Om de universiteit zo volledig mogelijk te kunnen vertegenwoordigen op beurzen en andere promotiegelegenheden, zijn fysieke materialen soms noodzakelijk. Je vindt hier informatie over de beschikbare middelen en bestelprocedures.

Beschikbare middelen

Ter promotie van de bacheloropleidingen biedt EUR flyers van alle bacheloropleidingen aan. Het Erasmus Ambassadors Office (EAO) gebruikt deze flyers en de faculteiten kunnen ze bestellen. Diverse faculteiten besluiten zelf de (overzichts)brochures te laten printen. Deze kun je aanvragen bij de marketingafdeling van de betreffende faculteit. Om de internationale opleidingen te promoten, zijn meer fysieke wervings- en voorlichtingsmaterialen beschikbaar. Deze zijn te vinden in de onderstaande tabel. Deze promotiematerialen kun je via e-mail aanvragen bij Veronika Norvaisaite (International Recruiting). Bij het EAO zijn ook voor Nederlandstalige evenementen quick screens beschikbaar. Deze kun je alleen lenen als het EAO zelf geen voorlichtingsactiviteiten heeft. De faculteiten gebruiken voornamelijk eigen promotiematerialen. Verder zijn er diverse online wervings- en voorlichtingsmaterialen. Het is de bedoeling dat toekomstige studenten deze aanvragen via de EUR-website, zodat zij als prospect in het crm-systeem van de EUR komen. 

Materiaal

Grootte

Offline

Online

Hoe en waar verkrijgbaar?

Quick screen/display posterhouder: alle internationale bacheloropleidingen

800x281 or A3JaN/aAanvragen via Veronika Norvaisaite per
e-mail.
Quick screen/display poster houder: “Our City is Our Laboratory”800x281 or A3JaN/aAanvragen via Veronika Norvaisaite per 
e-mail.
PowerPoint EUR for Prospects/EUR for partners (ENG)N/aNeeN/aAanvragen via Veronika Norvaisaite per 
e-mail.
     
EUR tafellakens130x220JaN/aAanvragen via per e-mail.
Flyers van alle bacheloropleidingenA5JaN/aBestelling mogelijk door de faculteiten en het EAO.
Diverse promotiematerialen voor beurzen en andere promotionele activiteitenN/aJaN/aAanvragen bij marketingafdeling van de faculteit of instituut.
Quick screens800x281JaN/aVraag de voorwaarden aan bij het EAO via e-mail.

Brochures

EUR for Prospects Brochure - een overzicht van alle bachelor- en masteropleidingenA4JaJaAanvragen hardcopy versie(s) via Veronika Norvaisaite per e-mail.
EUR at a Glance – corporate brochureA5JaJaAanvragen hardcopy versie(s) via Marcel Latupeirissa per e-mail.
Brochures van alle bachelorprogramma'sA4NeeJaBij de faculteitspagina is een brochure te downloaden. 
Overzichtsbrochure van alle masteropleidingen per faculteitN/aDeelsJaVraag de hardcopy versie aan bij de marketingafdeling van de faculteit of het instituut.
Brochures van alle post-academische masteropleidingenN/aDeelsJaVraag de hardcopy versie aan bij de marketingafdeling van de faculteit of het instituut.
Overzichtsbrochure(s) van de research masteropleidingen aangeboden door NIHES en Tinbergen InstituutN/aJaJaVraag de hardcopy versie aan bij de marketingafdeling van de faculteit of het instituut.