Studio

De studio-omgeving heeft een grote opnamestudio en twee kleinere DIY-booths. Er is ook een visagieruimte, een regieruimte, en een montageruimte. De studio kan gebruikt worden door docenten, support staff en studenten die werken aan het innoveren van onderwijs, maar ook voor andere projecten. 

Hoe gebruik je de studio?

 • Werk je aan het innoveren van onderwijs? Contacteer dan de Learning Innovation contactpersoon van je faculteit over je aanvraag. Contactgegevens zijn te vinden op MyEUR.

 • Wil je de studio faciliteiten gebruiken voor iets anders dan het innoveren van onderwijs? Contacteer dan het Media Support Centre.

  Telefoon: (010) 408 1122

  E-mailhelpdeskmsc@eur.nl

   

Openingstijden

Maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00

Gebruik buiten de reguliere openingstijden in overleg mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via helpdeskmsc@eur.nl

Studiofaciliteiten

 • Picture of the large studio, camera's in front of green screen

  Studio

  De grote opnamestudio is geschikt voor het maken van opnames met en zonder publiek. Bijvoorbeeld het opnemen van kennisclips, het produceren van MOOCS, het opnemen van een kleinschalige talkshow met eventueel live verbindingen, en het uitzenden van webcasts.

 • Picture of the DIY-booth, small green screen and camera

  DIY-booths

  In de studio-omgeving zijn twee DIY-booths te vinden waarmee je zelf videos kunt opnemen. Je hoeft alleen je script en je PowerPoint mee te nemen en dan ben je klaar voor de opname!

DIY-booth explanation

Picture of the directing room
Picture of the make-up room
Picture of camera screen with Autoscript on it