Het S4S team

 • Nick Tennekes

  Chairman Students-for-Students

  Mijn naam is Nick en ben momenteel bezig met de master studie Finance & Investments. Als chairman ben ik de schakel tussen CLI en het Students-for-Students platform. Ik denk dat het belangrijk is dat studenten worden betrokken bij onderwijsinnovatie, aangezien studenten zelf tijdens hun studie ervaren welke methodes effectief en interessant zijn. Daarnaast zorgen de verschillende studieachtergronden en jaarlagen voor een grote diversiteit aan perspectieven wat innovatie kan bevorderen. Met het Students-for-Studentsplatform biedt CLI studenten met een goed idee de mogelijkheid om zelf hun curriculum te verbreden, bijvoorbeeld door middel van een innovatie project. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn of heb je een vraag? Dan kun je onderaan deze pagina contact met ons opnemen.

 • Mikulas Karger

  Project Manager Students-for-Students

  Mijn naam is Mikulas en ik ben een 24-jarige masterstudent aan de Rotterdam School of Management. Ik ben van mening dat er meer nadruk moet worden gelegd op technologie-gerelateerde vaardigheden en in het algemeen 21e-eeuwse vaardigheden. Het is niet langer waar dat technologie alleen de studenten informatica aangaat, maar iedereen moet zich bewust zijn van de basis, anders zouden de technologieën die we negeren ons kunnen vervangen. Verder vind ik dat er meer nadruk moet komen te liggen op de relatie en de opbouw daarvan tussen de professoren en de studenten.

 • Andreea Maria Butnaru

  Project Manager Students-for-Students

  Mijn naam is Andreea Maria Butnaru en ik ben momenteel bezig met de MSc Fiscale Economie, nadat ik mijn BSc Fiscale Economie aan de EUR heb afgerond. Aangezien ik de kans heb gehad om een aantal jaren op de campus van de Erasmus Universiteit te studeren en deel uit te maken van verschillende studenten- en studieverenigingen, ben ik in contact geweest met veel studenten en door het uitwisselen van onze standpunten over het huidige onderwijssysteem, heb ik me gerealiseerd dat innovatie noodzakelijk is. Met de opkomst van CLI wordt de nadruk gelegd op het verbeteren van het onderwijs op onze campus en het Students-for-Students platform biedt studenten de mogelijkheid om zelf bij te dragen aan het verbeteren en innoveren van het onderwijs. Als student, zie ik veel waarde in het betrekken van studenten bij de discussie over onderwijsinnovatie en bij het helpen van het onderwijssysteem aan te sluiten bij de behoeften van de toekomstige generatie studenten.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen