Het S4S team

S4S team 22-23

Maak kennis met het Students-for-Students (S4S) team!

 • Stefan Witte
  Stefan Witte

  Voorzitter Students-for-Students (S4S)

  Ik ben dit jaar vooral bezig om de bekendheid van S4S op campus te laten groeien. Als meer studenten van ons af weten, kunnen we ook meer innovatieve ideeën tot leven brengen! Daarnaast zit ik de meetings bij van het CLI team en ben ik verantwoordelijk voor de financiën.
 • An Nguyen
  An Nguyen

  Project & Administration Officer

  Ik ben An Nguyen en ik studeer rechten en filosofie. Als onderdeel van het team heb ik de rol van projectmanager. Dat betekent dat ik toezicht houd op en werk aan de projecten en initiatieven die we van studenten krijgen en help bij het organiseren van evenementen van S4S.
 • Nimrat Kaur
  Nimrat Kaur

  Marketing & Communications

  Als marketing officer richt ik mij op het vergroten van de zichtbaarheid van het S4S platform en het betrekken van studenten bij het realiseren van hun projectideeën. Daarnaast bied ik onze vele partnerinitiatieven hulp bij hun bereik, om zo de EUR studenteninnovatiecommunity te laten groeien.
 • Contact
  Je kunt ons bereiken via email of social media.

Ons verhaal

Het S4S Support Platform van de Erasmus Universiteit Rotterdam ontstond vanuit een initiatiefvoorstel van student-Universiteitsraadslid Daniel Sieczkowski, geïnspireerd door prof.dr. Gert-Jan Kleinrensink die op het Erasmus MC al jaren een vergelijkbaar en zeer succesvol S4S ondersteuningsplatform leidt: het Genootschap voor Extracurriculaire Rotterdamse Studentenprojecten (GERS).

Students-for-Students (S4S) is onderdeel van de Community for Learning and Innovation (CLI). De CLI is opgericht om ervoor te zorgen dat het onderwijs op onze universiteit is afgestemd op de behoefte van een nieuwe generatie studenten. Lees meer over de CLI.

Picture by Arie Kers | The S4S team and Bianca Jadoenath - CLI Community Manager, S4S Coordinator

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen