Ontmoet het kernteam

 • Jeroen Jansz

  Academisch Directeur 

  Prof Dr Jeroen Jansz is de academische directeur van de CLI. Hij heeft de dagelijkse leiding en bepaalt het CLI beleid in samenwerking met het CLI team, de opleidingsdirecteuren, de facultaire Learning & Innovation teams en het CvB. Meer informatie: https://jeroenjansz.nl

  ✉ jansz@eshcc.eur.nl

 • Marieke Veenstra 

  Programmamanager

  Marieke Veenstra is alumnus van de EUR, afgestudeerd in maatschappijgeschiedenis en sociologie. Daar heeft ze haar interesse in organisatieontwikkeling en veranderingsprocessen ontdekt. Ze is begonnen met haar carrière bij een groot organisatieadviesbureau en werkte tien jaar bij de Universiteit van Amsterdam in de marketing en het zakelijk management. Vanaf 2000 is ze terug bij de EUR, eerst als directeur bedrijfsvoering van een faculteit en sinds 2011 als programmamanager voor grote strategische programma’s. Het eerste programma ging over het samen verbeteren van onderwijsondersteuning. De implementatie van Osiris was ons grootste en belangrijkste project. Daarna kwam het programma Digitaal = Normaal, waarin we onder meer een gebruiksvriendelijke digitale leeromgeving creëerden met Canvas en MyEUR.

  De samenwerking met faculteiten en diensten is voorgezet in de Community for Learning & Innovation. Het samen werken aan verander- en verbeterprocessen is haar passie en dat krijgt mooi vorm binnen de CLI. Ze is trots op het sterke netwerk dat de CLI heeft gebouwd, gericht op future oriented education. Samen kunnen wij veel verbeteren voor docenten en studenten!  

  ✉ marieke.veenstra@eur.nl

 • Michelle Kloos 

  Project Management Officer

  Michelle Kloos is sinds 2019 betrokken bij de CLI als Project Management Officer (PMO). Als PMO houdt ze zich bezig met het monitoren, ondersteunen, faciliteren en controleren van alle CLI innovatie projecten. Ze behoudt het overzicht en stuurt waar nodig. Daarnaast houdt ze zich bezig met het verbeteren van project processen en het ontwikkelen van een heldere en gestructureerde manier van werken. Op deze manier is het duidelijk wat je kan verwachten van ons als CLI wanneer je een project met ons doet. Michelle is de eerste die de nieuwe innovatie projectaanvragen leest. Ze vindt het heel inspirerend om alle initiatieven en ideeën te lezen!

  michelle.kloos@eur.nl

 • Mirjam van de Woerdt 

  Community Manager 

  Mirjam is verantwoordelijk voor het overkoepelende community management en contentmanagement voor de CLI. Ze bewaakt de positionering van de CLI en maakt de CLI zichtbaar, geeft projectleiders (communicatie-)advies over het activeren van docenten en studenten en zorgt voor verbinding en faciliteert kennisuitwisseling tussen de projecten en de faculteiten. Verder initieert en programmeert ze evenementen samen met de communication officer, zoals de Future Education Hackathon, en verzorgt content op eur.nl/CLI, MyEUR.nl/CLI, de CLI nieuwsbrief en socials.

  ✉ mirjam.vandewoerdt@eur.nl

 • Hanna Emmering

  Community Manager a.i.

  Hanna is interim communicatieadviseur en van september tot en met december 2021 verantwoordelijk voor het overkoepelende community management en contentmanagement voor de CLI. Ze vervangt daarmee de reguliere taken van Mirjam van de Woerdt. Mirjam is in deze periode vanuit marketing en communicatie het aanspreekpunt voor de ErasmusU_Online programma's, die momenteel ontwikkeld worden.  

  hanna.emmering@eur.nl

   

 • Jolande Blansjaar

  Communicatiemedewerker

  Jolande Blansjaar is sinds maart 2020 werkzaam bij de CLI als communicatiemedewerker. Zij werkt nauw samen met Mirjam van de Woerdt. De afgelopen 10 jaar heeft zij als eventcoordinator bij de Erasmus Universteit op de afdeling marketing communicatie gewerkt. Bij de CLI is Jolande verantwoordelijk voor het organiseren en begeleiden van de diverse events, zoals bEURs, workshops en research lunches. Daarnaast houdt Jolande zich bezig met de zichtbaarheid en vindbaarheid van de CLI op EUR.nl en MyEUR als ook op social media.

  jolande.blansjaar@eur.nl

 • Martine Bos

  Floormanager Education Lab

  Martine Bos versterkt vanaf oktober 2020 het CLI team als floor- en officemanager. Het Education Lab is het kloppend hart van de Community for Learning & Innovation. De ontmoetingsplek voor iedereen die gezamenlijk wil werken aan innovatie van het onderwijs. Als floormanager is ze het vaste gezicht van het Lab én aanspreekpunt voor docenten, support staf en studenten die in het Lab willen werken aan het innoveren van onderwijs. Daarnaast ondersteunt ze als spin in het web het kernteam waar nodig. Ze kijkt er naar uit jullie te ontmoeten in het Education Lab!

  ✉ m.bos@eur.nl 

 • Linda de Bont

  Junior Projectmanager

  Linda de Bont is sinds september 2020 betrokken bij de CLI als projectleider. Als projectleider houdt ze zich bezig met het ondersteunen en aansturen van verschillende lopende projecten binnen de CLI. Voorbeelden van projecten zijn het project digitaal toetsen plateau 3 en de het project voor de Europese aanbesteding oefensoftware voor wiskunde-, statistiek- en accounting onderwijs. Als projectleider van de CLI is het voor Linda van belang dat ze naast het goed begeleiden van de huidige projecten ook haar ogen openhoudt voor mogelijke nieuwe projecten om het innoveren van het onderwijs te ondersteunen.

  debont@eur.nl

 • Joe DuBay

  Junior Project Management Officer

  Joe DuBay is sinds mei 2020 werkzaam bij de CLI als Junior Project Management Officer. Hij ondersteunt Michelle Kloos met de dagelijkse PMO-werkzaamheden en helpt met het ontwikkelen en verbetering van processen. Joe is het aanspreekpunt voor de CLI Fellows en houdt toezicht op de voortgang en administratieve ontwikkelingen van de fellowships. 

  dubay@eur.nl

   

 • Nick Tennekes

  Students-for-Students Chair

  Als student-lid van het CLI Core Team vertegenwoordigt Nick de stem van de studenten in de dagelijkse zaken van het CLI. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het Students-for-Students platform. Studentenorganisaties die educatie aan willen bieden, naast het bestaande curriculum, kunnen via ons platform samenwerken, advies inwinnen of we helpen hen hun activiteiten te faciliteren. Alle studenten kunnen hem bereiken met vragen over CLI of Students-for-Students. Nick is daarnaast zelf ook actief betrokken bij onderwijsinnovatie als University Innovation Fellow. 

  tennekes@eur.nl

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen