ECE Students

Erasmus Centre for Entrepreneurship Students (ECE Students) is de officiële studievereniging voor ondernemerschap aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een speciaal project van Europa's leidende startup accelerator; het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Bovendien is ECE Students de erkende studievereniging van het Erasmus School of Economics’ (ESE) Master programma: Industrial Dynamics and Strategy.

Sinds haar oprichting in 2013 is het primaire doel van ECE Students het faciliteren van een omgeving die het ondernemerschap onder studenten stimuleert, en diversiteit waarborgt. ECE Students brengt studenten in aanraking met de nieuwste innovaties, een getalenteerd netwerk en helpt met het bevorderen van relevante vaardigheden.Wij creëren hierbij niet alleen kansen voor de ondernemende geest op de campus, maar dragen ook bij aan het innovatieve en ondernemende milieu dat heerst in Rotterdam.

Of je nu een vraag, aanvraag, of een eigen idee hebt, voel je vrij om ons team te benaderen via social media of kom bij ons langs in NT-06. Je kunt ons ook benaderen via info@ecestudents.nl.

Foto: ECE Students Board 2018/19