25/25

Een beleidsmaatregel ter bevordering van eerlijkheid en gendergelijkheid bij EUR

Als een universiteit die fundamenteel gelooft in de noodzaak van sociale rechtvaardigheid, zijn we vastbesloten om dit tot uitdrukking te brengen binnen onze gemeenschap en in ons onderzoek. Onze maatschappelijke impact wordt verrijkt door ons grote aantal getalenteerde vrouwelijke wetenschappers en we kijken ernaar uit om hun aanzienlijke bijdrage te bevorderen.

Daarom starten alle faculteiten vanaf januari 2020 met het 25/25 initiatief dat ondersteuning biedt aan alle vrouwelijke wetenschappers die in de nabije toekomst universitair hoofddocent of hoogleraar willen worden.

25/25 Policy Details

Als deelnemer ontvangt u vier grote voordelen:

  • Toegewijd mentorschap door senior medewerkers
  • Ondersteuning op maat voor portfolio-ontwikkeling
  • Vertrouwelijke feedback, advies en beoordeling van uw portefeuille door een onafhankelijk panel 
  • Indien u in aanmerking komt, zou u een financiële compensatie van maximaal €10.000 euro kunnen verdienen om te helpen bij de volgende stap in uw carrière

Als u een vrouwelijke assistent-professor bent die een universitair hoofddocent binnen 2-3 jaar zou willen worden, of een universitair hoofddocent die een hoogleraar zou willen worden binnen 1-2 jaar, dan kunt u zich registreren. Faculteitsdecanen en afdelingshoofden zullen ook proactief getalenteerd vrouwelijk academisch personeel voordragen om zich bij de maatregel aan te sluiten. 

Dit is een EUR-brede maatregel die bestaat uit twee rondes van elk een jaar, met inschrijvingen vanaf november 2019. Voor de inschrijving voor de maatregel is geen voorafgaande goedkeuring vereist. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Wij zijn van mening dat vrouwelijk wetenschappelijk personeel beter vertegenwoordigd moet zijn in onze rangen en we zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat dit gebeurt. 25/25 is een geweldige kans om objectief inzicht, advies en ondersteuning te krijgen over hoe je de volgende stap in je carrière kunt zetten.

Meer Informatie

E-mailadres
25-25@eur.nl

Deadline voor registratie is 6 januari 2020.

Neem gerust contact op met de projectleider, Dr. Vidhi Chaudhri, via e-mail of telefonisch op dinsdag en donderdag.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen