Samenwerken

Onderzoekers aan de Erasmus Universiteit Rotterdam houden zich bezig met mondiale, maatschappelijke vraagstukken. Duurzaamheid is een van die vraagstukken. Tal van onderzoekscentra van of gelieerd aan de EUR spelen een vooraanstaande rol in het wereldwijde interdisciplinaire duurzaamheidsonderzoek. 

Dynamics of Inclusive Prosperity

Daarnaast wordt binnen het Erasmus Initiative ‘Dynamics of Inclusive Prosperity’ multidisciplinair onderzoek verricht omtrent duurzame welvaartsgroei. Ook werken we nauw samen met de TU Delft en Universiteit Leiden in het LDE Centre for Sustainability. Dit centrum wil actief bijdragen aan een circulaire economie voor een duurzamere toekomst.

Challenge Accepted - Fostering inclusive prosperity

LDE Centre for Sustainability

Drie universiteiten werken samen voor een circulaire economie

Erasmus Sustainability Hub

Inspiring the EUR community to lead sustainable lives

Centra en B.V's gespecialiseerd in duurzaamheid

Onderzoek naar duurzaamheid vindt plaats binnen verschillende instituten van de universiteit en B.V.'s van de EUR Holding.

DRIFT: onderwijs, onderzoek en consultancy omtrent duurzaamheidsvraagstukken

  • DRIFT is een toonaangevend onderzoeksinstituut binnen het veld van duurzaamheidstransities. Onderzoekers ontwikkelen en delen transformatieve kennis die mensen, steden, sectoren en organisaties in staat stelt zich actief in te zetten voor transities.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen