Post-masteropleiding Executive Master of Finance and Control (Registercontroller)

Opleiding

De Executive Master of Finance and Control is een wetenschappelijke beroepsopleiding voor afgestudeerden in (bedrijfs)economie en bedrijfskunde (universitair) met een bepaalde vakkenpakket.

Meer over de inhoud van deze opleiding

Waarom deze opleiding?

De docerende hoogleraren beschikken over ruime praktijkervaring in het bedrijfsleven, bij accountantskantoren, adviesbureaus of bij de overheid en hebben hun sporen verdiend in de wetenschap. De vertaling van theorieën en modellen naar de dagelijkse controllingpraktijk vindt plaats door middel van business cases, presentaties, gastdocenten en workshops. De opleiding is erkend door de Vereniging van Registercontrollers, hetgeen betekent dat afgestudeerden de RC-titel kunnen aanvragen.

Waarom deze opleiding?

Carrièremogelijkheden

Carrièrevooruitzichten zijn gelet op ontwikkelingen in de markt zeer goed.

Bekijk je carrièrekansen

Programme name
Executive Master of Finance and Control (Registercontroller)
Post-master