Registercontroller RC|EMFC

Opleiding

De controllersopleiding van de Erasmus Universiteit voldoet vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitseisen die kunnen worden verwacht van een internationaal vermaarde universiteit (Top 100 Times Higher Education World University Rankings). Daarnaast is er sprake van een unieke combinatie van wetenschappelijk docenten en nationaal en internationaal opererende financiƫle professionals die worden ingezet bij de colleges. De controllersopleiding heeft al jaren een zeer breed samengestelde studentpopulatie, waardoor iedereen kennis maakt met andere sectoren. Het minimum aantal ervaringsjaren handhaven wij streng, aangezien wij de discussie tussen studenten van doorslaggevend belang vinden voor het uiteindelijke effect. Onze opleiding wordt tenslotte goed gewaardeerd door onze alumni, mede blijkend uit een zeer actieve alumnivereniging.