Registercontroller RC|EMFC

Waarom Post-master Executive Master of Finance and Control (Registercontroller) studeren

Voor wie is de opleiding bedoeld?

De opleiding is bedoeld voor de financiële professional die zich verder wil ontwikkelen binnen zijn/haar vakgebied. Niet alleen omdat hij/zij ambities heeft om CFO te worden, maar ook degene is die organisaties begeleidt bij de zwaardere adviestrajecten.

Degenen die de opleiding willen volgen moeten ten minste een universitaire master of doctoraal titel hebben en minimaal over twee jaar relevante werkervaring beschikken. Wij hebben een beperkt aantal plekken voor HBO-afgestudeerden. Afhankelijk van jouw vooropleiding is er een deficiëntieprogramma. Start een aanvraag tot toelating en kom vrijblijvend langs voor uitgebreide informatie over de opleiding en deficiënties.