Post-master Internal Auditing & Advisory

Opleiding

De Internal Auditing & Advisory opleiding is een wetenschappelijke beroepsopleiding met een conceptueel deel en een vertaling naar de praktijk

Meer over de inhoud van deze opleiding

Waarom deze opleiding?

De opleiding stelt u in staat sparring partner te zijn van het hoogste management in uw organisatie. Naast het kunnen uitvoeren van kwalitatief hoogwaardige audits heeft de student vaardigheden ontwikkeld om bevindingen helder voor het voetlicht te brengen.

Carrièremogelijkheden

Medewerkers van interne auditdiensten, afdelingen als organisatieonderzoek, planning & control, financiën, organisatieadviseurs, bedrijfseconomen, bedrijfs- en bestuurskundigen.

Over de Opleiding Internal Auditing & Advisory

Programme name
Internal Auditing & Advisory
Post-master