Toelating

Avondprogramma master Bestuurskunde

Voor toelating tot het avondprogramma Master in Bestuurskunde dient u minimaal twee jaar werkzaam te zijn in een beleids- of managementfunctie in het publieke domein en eerder een hbo- of wo-opleiding te hebben afgerond. Daarnaast dienen wo-afgestudeerden en hbo-afgestudeerden met belangstelling voor het avondprogramma, te starten met de pre-master Bestuurskunde (avondvariant) aan de eur. Deze pre-master is onderdeel van het tweejarige avondprogramma.

Wilt u zich aanmelden voor een van de Engelstalige specialisaties van de master? Dan gelden er andere toelatingseisen. Zie hiervoor de toelatingseisen genoemd op de Engelstalige pagina’s

Twijfels?
Of u toelaatbaar bent voor de opleiding kan pas bepaald worden nadat we een volledige aanmelding van u hebben ontvangen, inclusief alle benodigde documenten. Beoordelingen die voor de officiële aanmelding plaatsvinden zijn hypothetisch en niet bindend. Daarom raden we u aan om officieel aan te melden. Uw aanmelding wordt dan beoordeeld door de Toelatingscommissie van de opleiding.