Executive Master Commercieel Privaatrecht

Master of Law (LL.M.) 

Behaal uw meestertitel in anderhalf jaar.

Hebt u de ambitie een master te behalen naast uw baan op het gebied van Commercieel Privaatrecht? Deze opleiding biedt u de uitgelezen kans kennis en verdieping op academisch niveau op te doen én de meester in de rechten/LL.M. titel in 1,5 jaar te behalen naast uw baan. 

U maakt deel uit van een groep gelijkgestemden afkomstig uit uiteenlopende bedrijven. De facilitering is optimaal. Colleges vinden plaats op een vast tijdstip, maandag van 16 – 20 uur. Zo is de studie goed te combineren met een baan.

Carrièremogelijkheden

Als jurist bent u in staat complexe juridische vraagstukken op te lossen. Functies die aansluiten zijn o.a.: legal & compliance officer, schadebehandelaar, secretaris, bedrijfsjurist, HR adviseur/manager, contractbeheerder, legal counsel, mediator.

Leerdoelen

Na voltooiing van de Executive master Commercieel Privaatrecht:

  • Hebt u diepgaande kennis verworven op het terrein van Commercieel Privaatrecht. Mastervakken: Transacties, Financiering en zekerheden, Onderneming, organisatie en risico’s, Arbeid en onderneming en Aansprakelijkheid en verzekering.
  • Bent u in staat complexe juridische vraagstukken op te lossen.
  • Beschikt u over de benodigde vaardigheden.
  • Hebt u een kritische en academische houding ontwikkeld.

Inhoud van de opleiding

Het programma kent een logische opbouw gemodelleerd naar de levensloop van een onderneming. U leert alle juridische aspecten die een onderneming of organisatie tegen komt, vanaf het aangaan van een transactie tot de aansprakelijkstelling bij een geschil. In anderhalf jaar tijd behaalt u de Master titel mr/LL.M.

Onderwijsvorm

Met de Executive Master Commercieel Privaatrecht heeft de faculteit gekozen voor een interactief onderwijsmodel, met veel individuele aandacht voor de student en een op maat gesneden deeltijd programma passend voor professionals met een drukke werkweek.

Colleges vinden plaats op maandag van 16.00 uur tot 20.00 uur, inclusief diner volgens het zogeheten spitsuurmodel waardoor u filevrij de campus kunt bereiken.

Doelgroep

Bent u toe aan een volgende stap in uw carrière? Hebt u behoefte aan verbreding en verdieping van juridische kennis? Denkt u aan het ontwikkelen van uw juridische vaardigheden? Dan is dit de opleiding die u naast uw baan kunt starten en meldt u aan.

Toelatingseisen

  • Een met succes afgeronde geaccrediteerde opleiding op minimaal HBO-niveau,
  • en minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Inschrijven

Hebt u uw keuze gemaakt en voldoet u aan de toelatingseisen? Meldt u aan voor deze opleiding. Download het aanmeldformulier op www.esl.eur.nl/executivemasters/aanmelding/