Zhannet Aidinian

Erasmus School of Law biedt sinds enkele jaren het ‘probleem gestuurd leren’ aan. Het fijne aan dit systeem is dat je onderwijs volgt in onderwijsgroepen van ongeveer 10 studenten.
Zhannet Aidinian
Student Erasmus School of Law

''Mijn naam is Zhannet Aidinian en ik ben momenteel masterstudent Fiscaal recht. De combinatie van recht en economie sprak mij destijds aan om de keuze te maken Fiscaal recht te gaan sturen. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van die keuze. De studie is zeer uitdagend en actueel. Vaak komt het voor dat je iets in de krant leest of iets op het journaal voorbij ziet komen dat vervolgens behandeld wordt tijdens de hoorcolleges. 

Het leuke aan de studie is daarnaast dat je de fiscale kennis al tijdens de studie in de praktijk kan toepassen. Zo kan je al als eerstejaarsstudent je aanmelden als medewerker bij de Belastingwinkel om zo mensen te helpen met de belastingaangifte. Dit is een uiterst leerzame en een leuke ervaring. 

Erasmus School of Law biedt sinds enkele jaren het ‘probleem gestuurd leren’ aan. Het fijne aan dit systeem is dat je onderwijs volgt in onderwijsgroepen van ongeveer 10 studenten. De onderwijsgroepen veranderen steeds elk blok waardoor je gedurende de studie veel medestudenten leert kennen. Tot slot wil ik afsluiten met met een bekende citaat van Benjamin Franklin onder de fiscalisten: ‘In this world nothing can be said to be certain, except death and taxes'.''