Studeren met een functionele beperking

Kopieerfaciliteiten

Het is mogelijk om materiaal voor u te laten kopiëren. Dien een verzoek in bij de informatiebalie of via het online formulier. Vermeld of u de kopieën afhaalt bij de balie of dat de bibliotheek u deze in digitale vorm toestuurt. De UB brengt hiervoor de normale kopieerkosten in rekening, zie onze tarieven. De dag na uw verzoek zijn de kopieën gereed.

Overige verzoeken

Heeft u problemen met het pakken van boeken uit de bibliotheekrekken? Kunt u zich moeilijk verplaatsen tussen de verschillende studiezalen? Ook dan kunt u een verzoek voor assistentie doen bij de informatiebalie of via het online formulier.

Kurzweil

Kurzweil is een software pakket dat EUR-studenten met dyslexie ondersteunt bij het lezen en maken van teksten. Download Kurzweil voor gebruik op uw eigen pc of laptop. Zorg dat u bent ingelogd als student of medewerker van de EUR.

Ga voor meer informatie over ondersteuning, software en veelgestelde vragen naar Kurzweil voor dyslectici en Dyslexie.

Studeren met een functiebeperking

De Erasmus Universiteit ondersteunt studenten met een functiebeperking tijdens hun studie. Kijk voor meer informatie op de website Studeren met een functiebeperking.