Vertalen

De vertaalservices van de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn Europees aanbesteed. Vanaf 1 oktober 2014 is het Rotterdamse vertaalbureau Business Translation Services (BTS), de officiële (en enige) partner op dit terrein. Deze aanbesteding is van kracht voor alle corporate diensten, faculteiten/instituten en de BV’s die gelieerd zijn aan de EUR, inclusief de EUR-Holding, RSM BV, Erasmus Sport en Stichting ESCP en Erasmus Beleggingen BV. Het Erasmus MC maakt geen onderdeel uit van deze aanbesteding.

Vertaalservices

Binnen deze Europese aanbesteding ligt de focus met name op revisie- en vertaalwerk van het Nederlands naar het Brits-Engels en vice versa. BTS heeft ook ruime ervaring in het vertalen van en naar alle andere talen, dus benader hen gerust voor bijvoorbeeld vertalingen naar het Duits, Chinees, Russisch, etc.

U kunt bij BTS terecht met allerhande teksten; van marketing- tot beleidsteksten. Na overleg met een aantal decanen is besloten wetenschappelijke teksten buiten de scope van deze aanbesteding te houden. BTS kan de vertaling van dergelijke teksten echter wel voor u verzorgen, zie Bijzondere vertaalservices.

Aanvragen indienen

Vertaalaanvragen kunnen ingediend worden via info@btsrotterdam.nl. Voorheen kon dit via de vertaalportal, maar deze is niet meer in gebruik.

Mariska Schabbing, Business Translation Services

E-mailadres
Telefoon
(010) 436 77 11
Kamer
Kantoor 276-277
Adres

Goudsesingel 74
3011 KDRotterdam
Nederland

Meer over leveranciers: