TOP Opleidingen

De Erasmus Universiteit Rotterdam streeft niet alleen de ontwikkeling na van talenten van haar studenten, maar nadrukkelijk ook van al haar medewerkers. Het bureau TOP, Trainings- en Ontwikkelingsplatform, stimuleert en ondersteunt daarom medewerkers van de Erasmus Universiteit Rotterdam om zich zowel persoonlijk als professioneel verder te ontwikkelen en het beste uit zichzelf en de organisatie te halen. Daarin werken we ook nauw samen met onze collega universiteiten Leiden en Delft.

De drie LDE-instellingen hebben besloten het eigen trainingsaanbod open te stellen voor medewerkers van de drie universiteiten. Daarnaast gaan de universiteiten ook samen trainingen ontwikkelen. Met als doel een duurzame inzet van medewerkers en het creëren van een lerende organisatie, waarin mensen zich blijvend ontwikkelen en kennis delen met elkaar. Kortom een organisatie waarin talent telt!

Leiderschap & Management

Leiderschap & Management

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Onderzoek & Didactiek

Onderzoek & Didactiek

ICT & Communicatie

ICT & Communicatie

Oriëntatie op je carrière

Oriëntatie op je carrière

Executive education EUR

Executive education EUR

Contact

Heeft u vragen over een opleiding, een inschrijving of wilt u een afspraak maken voor een opleidingsadvies? U kunt ons bereiken per e-mail top@eur.nl of per telefoon 010 - 40 81697. Wij zijn dagelijks te bereiken vanaf 9.00 tot 14.30 uur. Wij zijn gevestigd in het Sanders-gebouw op de 6e verdieping. 

Opleidingsagenda

Bekijk onze agenda hier

Opleidingsagenda

Onderzoek

Funding