Testimonials

De training ‘Focus op zelfmanagement’ van Kiki Vreeling kan ik iedereen aanraden, ook managers en directeuren.  Er is behoefte aan nieuwe vormen van leiderschap: dienend en verbindend, niet  meer gebaseerd op macht en controle. Dat vraagt om zelfkennis en de bereidheid zonder oordeel naar anderen te luisteren… en naar jezelf.

In 8 sessies reikt Kiki inzichten en technieken aan uit mindfulness, die helpen om je aandacht te richten. Ze creëert een prettige sfeer, waardoor we als collega’s elkaar konden helpen in dit leerproces. Kiki heeft me de hulpmiddelen gegeven om hiermee te kunnen blijven oefenen. Dit maakt de training extra waardevol, ook lang nadat deze is afgelopen - Matthijs van Otegem  

Het heeft mij geleerd om een beter zicht te krijgen op de keuzes die ik maak en daarmee geeft het praktische handvatten om om te gaan met de werkdruk waarmee WP wordt geconfronteerd.  

I became more conscious of my energy level during the day and how to handle this level and different types of stress in relation to different work challenges. I am more aware that assumptions and judgments stand in the way of inner peace.