Inschrijven

Hoe volg ik een training?

In overleg met uw leidinggevende maakt u een keuze voor een opleiding, training of workshop. Bij het maken van deze keuze kunt u uw HR adviseur of TOP om advies vragen.

  • Meldt u tijdig aan bij de contactpersoon die bij de cursusinformatie staat vermeld. 
  • Voor het volgen van een opleiding is toestemming van uw leidinggevende nodig. 
  • De meeste trainingen worden vergoed, in sommige gevallen geldt een terugbetalingsregeling (zie studieregeling op MyEUR).

Training is vol of er is nog geen datum

Als een training is volgeboekt of er is nog geen datum gepubliceerd, dan kunt u een email sturen naar TOP om uw belangstelling kenbaar te maken. Zodra er genoeg belangstellenden zijn, kan er een extra training gepland worden.

Inschrijfformulier

U kunt zichzelf inschrijven met behulp van onderstaand inschrijfformulier.

Bevestiging

Wanneer u zich ingeschreven heeft, ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail met een bevestiging van inschrijving. Is dit niet het geval? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met TOP.

Annulering

Voor alle TOP-trainingen gelden de annuleringsvoorwaarden van TOP. Bij inschrijving ga je akkoord met deze voorwaarden.  

Klik op uw training om een keuze te maken / Click on your training to make a choice
Gaat uw leidinggevende akkoord / Does your supervisor approve
U bent -indien van toepassing- op de hoogte van de studieregeling EUR/If applicable you have taken notice of the study scheme

Contact

Heeft u vragen over een opleiding, een inschrijving of wilt u een afspraak maken voor een opleidingsadvies? U kunt ons bereiken per e-mail top@eur.nl of per telefoon 010 - 40 81697. Wij zijn dagelijks te bereiken vanaf 9.00 tot 14.30 uur. Wij zijn gevestigd in het Sanders-gebouw op de 6e verdieping.