Banenafspraak

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) gelooft in het succes van teams met een diverse samenstelling. De EUR wil dan ook kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking en daarmee invulling geven aan de Wet Banenafspraak.

Ieder talent telt

Iedereen heeft talenten. EUR wil het beste naar boven halen bij haar medewerkers door ze te ondersteunen in het ontwikkelen en benutten van hun talent. Iedereen draagt zo op zijn eigen manier bij aan het succes van onze universiteit. We bieden een uitdagende en ambitieuze werkomgeving waar tegelijkertijd sprake is van een vriendelijke cultuur waar collega’s zich thuis kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn.

Niemand is hetzelfde en iedereen brengt zijn eigen talenten mee. Welke functie bij iemand past is afhankelijk van opleiding, achtergrond, ervaring en ambities en daarmee uiteenlopend en verschillend. Wij hebben op dit moment medewerkers met een arbeidsbeperking bij ons werken op heel diverse functies. Bijvoorbeeld als tutor, wetenschappelijk onderzoeker, administratief medewerker, steward, post- en logistiek medewerker, beleidsmedewerker, IT-medewerker, secretaresse en teamondersteuner. De mogelijkheden zijn talrijk.

Medewerkers via Banenafspraak

Wil je kennismaken?

Wil jij bij ons komen werken en val jij onder de doelgroep van de banenafspraak? Wij maken graag kennis en bekijken met jou wat de mogelijkheden bij ons kunnen zijn!

Stuur ons een e-mail
Hier doe ik ertoe.
Dean
Steward bij Erasmus School of Law
Lees Deans verhaal over Dean (Steward ESL)
Hier ben ik gewoon Christina.
Christina
Medewerker ARBO-administratie
Lees Christina's verhaal over Christina
Vanaf dag 1 voel ik me hier thuis.
Michel
IT Developer
Michels ervaringen bij EUR over Michel
Gebarentaal is mijn moedertaal.
Sahil
Financieel administratief medewerker
Sahils ervaringen bij EUR over Sahil

Begeleiding

Per medewerker verschilt de begeleidingsbehoefte. De ene persoon kan volledig zelfstandig werken, de ander heeft meer en vaker behoefte aan en begeleiding. Wanneer iemand met een arbeidsbeperking bij ons komt werken, stemmen we vooraf af welke begeleiding nodig en gewenst is. Vaak gebeurt dit in overleg met de jobcoach.

Ter ondersteuning van begeleiders en leidinggevenden van medewerkers met een arbeidsbeperking biedt de Erasmus Universiteit Rotterdam trainingen aan. Tijdens de trainingen krijgen zij onder andere informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden en tools om nieuwe medewerkers te begeleiden in hun baan.