LinkedIn

Linkedin is met 6,8 miljoen leden - alleen al in Nederland - een waardevol bestand van mensen en bedrijven. Wat kan het voor jou als professional betekenen als je gevonden wordt door onderwijsinstituten of werkgevers? Hoe kom je zelf in contact met je ideale werkgever of opdrachtgever?

Het is dus niet de vraag óf je wat als professional met Linkedin moet doen maar wat jij ermee kunt en wilt!

Het doel van deze training is inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden van Linkedin. De markt beter leren kennen en minder afhankelijk te zijn van de aangeboden vacatures door pro-actief online de markt te verkennen, door interessante (onbekende) organisaties te ontdekken, de juiste contactpersonen te vinden, volgen en een technisch goed vindbaar profiel zodat je ook gevonden wordt door de markt. Linkedin is de tool in het huidige landschap van netwerken en solliciteren voor jou als professional. 

De training bestaat uit 3 delen:

  1. Introductie LinkedIn (voor iedereen die meer uit zijn/haar profiel wil halen);
  2. Marktbewerking (voor diegenen die actief op zoek zijn naar een andere baan);
  3. Individuele coaching Het is ook mogelijk je voor de losse onderdelen in te schrijven. Deel 2 is enkel in combinatie met deel 1 te volgen. 

Praktische informatie

Data:

Op dit moment zijn er geen nieuwe data gepland. Neem bij interesse contact op met TOP.

Tijden:Deel 1   Introductie LinkedIn  9.00 - 12.00
Deel 2  Marktbewerking 13.00 - 16.00
Deel 3: Individuele coaching 1 uur.  Aan de training van 26 juni 2018 is geen individuele coaching gekoppeld.
Duur:1,5 dag
Locatie:EUR Woudestein
Kosten:Deelname is kosteloos voor medewerkers van de EUR. Medewerkers van EUR Holding, Universiteit Leiden en TU Delft betalen € 150 per onderdeel. Voor deelname aan het gehele programma bedragen de kosten € 450.