Programma

Dit is een geaccrediteerde PRINCE2 training welke aan alle internationale kwaliteitsnormen voldoet. Alle trainers zijn ervaren projectmanagers. Er wordt een redelijk hoog tempo gehanteerd en de methode wordt pragmatisch behandeld. Aan de hand van praktijkcases en eigen casuïstiek wordt een groot aantal opdrachten uitgewerkt met de PRINCE2 methode. Hiermee is de training vooral praktijkgericht; theorie wordt alleen behandeld indien dit nodig is, wel is er voldoende ruimte voor discussie. U zult gedurende 3 dagen de rol van Project Board, projectmanager en projectmedewerker oefenen en daardoor veel met uw medecursisten discussiëren. Met een succesvolle afronding van deze opleiding bent u in het bezit van een in het binnen- en buitenland hoog aangeschreven projectmanagementdiploma. Na de training adviseren wij de kandidaten minimaal 20 uur zelfstudie in acht te nemen in voorbereiding op het Practitioner examen. 

Competenties

Projectmanagement, organisatiesensitiviteit, samenwerken, probleemanalyse.

Docent

De training wordt verzorgd door Abram Janse van Good Sense.

Doelgroep

Personen die regelmatig aan projecten deelnemen of projecten ondersteunen en daarin een sturende functie hebben, zoals: stuurgroep leden, projectmanagers, projectleiders, teammanagers en managers van facilitaire afdelingen. U moet voor certificering het PRINCE2 Foundation examen met goed gevolg hebben afgelegd.

Certificaat

Na het afronden van de training ontvangt u het certificaat van APMG (Association for Project Managers Group). Good Sense is Accredited Training Organisation (ATO)