Timemanagement

Overvolle mailboxen en to-do-lijsten, onvoorziene afleidingen, een onrealistische planning en een veeleisende omgeving; ‘gewoon’ je werk doen is mogelijk een dagelijkse uitdaging voor je. Jouw eigen uitstelgedrag, perfectionisme of tomeloze behulpzaamheid helpt daaraan mogelijk ook niet bij.

In drie intervisie- en trainingsbijeenkomsten vergroot je je zelfkennis, ervaar je wat voor jou belangrijk is en krijg je inzichten om jouw omgeving te beïnvloeden. Resultaat? Werken op een manier die bij je past.

Doel en resultaat

De essentie van time- en zelfmanagement is kiezen, jezelf kennen en jouw omgeving beïnvloeden.

Doelstellingen voor de training zijn verbonden aan jouw persoonlijke behoeften. Elke deelnemer kent zijn of haar eigen redenen om deel te nemen.

Door anders te kijken, te denken en te doen in jouw werkcontext, zorg je er zelf voor dat je het werk efficiënter en effectiever uitvoert, je met aandacht meer bereikt, je balans ervaart tussen werk en privé, tussen energie en de stijgende workload, je deadlines ontspannen haalt en de stroom van werk en informatie aankunt, jij kunt omgaan met de dagelijkse ad hoc zaken zonder jouw langere termijn doel uit het oog te verliezen.

Kortom:

  • meer focus
  • keuzes in acties
  • bewustzijn over eigen gedrag en jouw werkomgeving, en dit weten om te buigen
  • en meer organisatie van jouw werk en werkplek

 

Praktische informatie

Data:

15, 29 oktober, 26 november 2018 

Tijden:

9.00 -  13.00 

Duur:3 dagdelen
Locatie:EUR Woudestein
Kosten:€ 450 per deelnemer