Op zoek naar een nieuwe baan?
Onderscheid jezelf met een cv-clip

CV-clip opnemen

Current facets (Pre-Master)

Succesvol solliciteren, betekent opvallen in de menigte. Met creatieve cv's, er uitspringende motivaties of bijvoorbeeld een video sollicitatie. Het gebruik van een persoonlijke video als onderdeel van het sollicitatieproces lijkt steeds populairder te worden.

Na deze dag beschik je over een professionele video welke direct in het cv wordt geïntegreerd met een hyperlink naar uw CV-Clip. Het is ook mogelijk de clip te integreren in je LinkedIn-profiel. 

Praktische informatie

Data:Op dit moment zijn er geen data gepland voor 2018.
Neem bij interesse contact met ons op. 
Tijden:9.00 - 17.00. Na de aanmelding hoor je op welk tijdstip je bent ingepland.
Duur:Per kandidaat bedraagt de duur van de opname maximaal 1 uur
Locatie:EUR Woudestein
Kosten:Het maken van een opname is kosteloos voor medewerkers van de EUR

 

   • Uitleg concept CV-Clips
   • Aan de slag met uw pitch
   • Beoordeling van jouw pitch door Lucas Bakx
   • Waar nodig aanpassen van de pitch
   • Voor de opnamedag, oefen je jouw pitch een aantal keer thuis. Let hierbij op tonaliteit en enthousiasme (Zie voorbereidingsdocument van CV-Clips).
  • Op de opnamedag bereidt Lucas Bakx je voor en coacht je tijdens de opname om zo authentiek mogelijk over te komen. Om ervoor te zorgen dat je jouw pitch goed kan presenteren, zal er gebruik gemaakt worden van een autocue. Hierdoor is er geen camera te zien en kun je simpelweg je pitch van het scherm aflezen. Na een paar opwarmsessies zal Lucas Bakx je coachen op jouw presentatie. In de montage zal hij alleen de beste takes gebruiken.

 • Voor de opnamedag dien je vooraf een vragenlijst in verhaalvorm te beantwoorden in ±150 woorden. Deze dient als basis voor de pitch.

  Om je optimaal voor te bereiden op de opnamedag vragen we je het voorbereidingsdocument van CV-Clips goed door te nemen en je pitch een aantal keer te oefenen, zodat je zelfverzekerder naar de opname zal gaan.

 • Persoonlijke effectiviteit: zelfreflectie
  Communiceren & beïnvloeden: presenteren overtuigingskracht en mondelinge communicatie

 • LinkedIn

  Het is mogelijk om je CV-clip te integreren in je LinkedIn profiel. Wil je leren hoe je de mogelijkheden van LinkedIn optimaal kunt benutten, kijk dan eens naar onze LinkedIn training.