Future of Assistance: lezing & workshops voor professional services staff

lezing & workshops voor professional services staf

Werk jij bij de EUR als management assistent, office manager, secretaresse of projectondersteuner? Doe dan mee aan de webinar en online workshopreeks Future of Assistance!

In samenwerking met SoFoKles organiseert HR in november 2020 een webinar en online workshopreeks over de toekomst van ondersteunende functies. De maatschappij verandert, en dit heeft invloed op ons werk. Denk bijvoorbeeld aan digitalisering, robotisering en internationalisering. Wat heeft dit voor invloed op jouw functie? Hoe zorg je ervoor dat je future-proof bent en blijft?

Deelname aan de webinar en workshops is kosteloos. Er is geen overlap tussen de workshops, we raden aan beide workshops te volgen. Het is ook mogelijk om slechts een van de twee workshops te volgen. Voor de webinar zijn ook leidinggevenden en HR uitgenodigd.

Deze bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door SoFoKles en het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.

Doelgroep: deze webinar is toegankelijk voor Professional Services staff & hun leidinggevenden en geïnteresseerde HR-medewerkers.

Taal: Nederlands

Deze inspirerende webinar op dinsdag 10 november van 13.00-14.30 zal worden geopend door HR-directeur Lieke Skidmore. Tijdens deze korte online bijenkomst neemt spreker Sara van Broekhoven (FutureTalentFactory) je mee in de maatschappelijke ontwikkelingen die de ondersteunende functie beïnvloeden. Sara heeft vorig jaar een onderzoek gedaan i.s.m. Nyenrode naar hoe ziet het vak van assistant eruit in 2025, 2030 en 2040. In vogelvlucht en op inspirerende wijze neemt Sara jullie mee naar die toekomstrol. Welk gedrag maakt in die toekomst het verschil? Welke upskilling mag de focus krijgen? Wat blijven we doen, wat gaat nieuw zijn en waar mogen we echt mee stoppen? Met humor, visualisaties en verhalen van wat buiten EUR werkt verleidt Sara jullie naar de future of assistance.

De blik op de toekomst van Sara is ook van belang voor HR-medewerkers en leidinggevenden. Wat is jullie rol in het in beweging krijgen van medewerkers richting de toekomst van werk? Hoe pak je dat aan? Wat werkt wel en wat werkt niet (meer)?

Deze webinar levert op:

 • Inzicht in wat jouw waarde voor de toekomst is (zelfkennis voor zowel PSS medewerkers, HR en leiderschap)
 • Inzicht in hoe je in die toekomst kan komen (stappenplan)
 • Inzicht in wie je daarvoor nodig hebt (stakeholdermanagement)

Tijdens deze workshop sta je letterlijk en figuurlijk stil en word je bewust van wat jij belangrijk vindt in je werk(ende leven). Je zet een eerste grote of kleine stap en je ontdekt wat jij wil en belangrijk vindt, en welke mogelijkheden de EUR biedt om jou te helpen die volgende stap te maken in je carrière.

Doelgroep: Professional Services Staff met een ondersteunende rol

Trainers: Emilie Nijman en Nanette Compeer

Taal: Nederlands

Data:

 • 16 november 11.00-12.45
 • 17 november 14.00-15.45
 • 19 november 14.00-15.45

Je gaat in deze workshop de balans op maken: Waar sta je nu in je functie en loopbaan? Vaar je op routine of zie je nog uitdaging en ontwikkeling? Wat is op dit moment belangrijk voor jou in werk? Welke kwaliteiten en vaardigheden benut je en waarvan wil je meer? Je krijgt in deze workshop praktische tips en tools om hier mee aan de slag te gaan. Je rondt af met acties om te komen tot Your Next Step!

Doelgroep: Professional Services Staff met een ondersteunende rol

Trainer: Harmen den Blijker

Taal: Nederlands

Data:

 • 20 november 9.00-13.00
 • 24 november 9.00-13.00
 • 26 november 9.00-13.00

Voor welke activiteit wil je je opgeven? 

Staat de datum van jouw voorkeur er niet tussen? Dit betekent dat deze workshop helaas al vol zit. Kies een andere datum of stuur een bericht naar top@eur.nl om de mogelijkheden te bespreken.
Voor "Your Next Step" zijn er geen plekken meer beschikbaar.

Webinar
De persoonsgegevens die via dit formulier verkregen zijn, worden gebuikt ten behoeve van de deelnemersadministratie en/of communicatie. EUR gaat vertrouwelijk met persoonsgegevens om, met inachtneming van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen wij naar het Privacy Statement van de EUR/Personal data collected via this form is used for the purpose of participant administration and/or communication. EUR treats personal data with confidentiality and strict observance of the General Data Protection Regulation (GDPR). For more information, we refer you to the Privacy Statement of the EUR.

Vergelijk @count opleiding

 • @title

  • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen