Werken op een manier die bij je past

Timemanagement

Overvolle mailboxen en to-do-lijsten, onvoorziene afleidingen, een onrealistische planning en een veeleisende omgeving; ‘gewoon’ je werk doen is mogelijk een dagelijkse uitdaging voor je. Jouw eigen uitstelgedrag, perfectionisme of tomeloze behulpzaamheid helpt daaraan mogelijk ook niet bij.

In drie intervisie- en trainingsbijeenkomsten vergroot je je zelfkennis, ervaar je wat voor jou belangrijk is en krijg je inzichten om jouw omgeving te beïnvloeden. Resultaat? Werken op een manier die bij je past.

Praktische informatie

Data:18 mei, 15 juni & 13 juli 2021
Tijd:09.00 - 13.00
Duur:3 dagdelen
Locatie:ONLINE
Kosten:€500 per deelnemer
Overig:Voor deze training ontvang je een certificaat bij een deelname van minimaal 80%.
 • De essentie van time- en zelfmanagement is kiezen, jezelf kennen en jouw omgeving beïnvloeden.

  Doelstellingen voor de training zijn verbonden aan jouw persoonlijke behoeften. Elke deelnemer kent zijn of haar eigen redenen om deel te nemen.

  Door anders te kijken, te denken en te doen in jouw werkcontext, zorg je er zelf voor dat je het werk efficiënter en effectiever uitvoert, je met aandacht meer bereikt, je balans ervaart tussen werk en privé, tussen energie en de stijgende workload, je deadlines ontspannen haalt en de stroom van werk en informatie aankunt, jij kunt omgaan met de dagelijkse ad hoc zaken zonder jouw langere termijn doel uit het oog te verliezen.

  Kortom:

  • meer focus
  • keuzes in acties
  • bewustzijn over eigen gedrag en jouw werkomgeving, en dit weten om te buigen
  • en meer organisatie van jouw werk en werkplek
 • De training bestaat uit drie intervisiebijeenkomsten van een dagdeel waarin de dagelijkse werksituatie en leerbehoefte van u en andere deelnemers centraal staat.

  Door reflectie op wat je doet, waarom je doet wat je doet, hoe je zaken aanpakt en welke factoren in werk een rol spelen bij jouw (gebrek aan) tijd- en zelfmanagement. Je krijgt duidelijk wat je mag oplossen, aanpakken of veranderen om doelen te realiseren. Theorie, advies, bewezen praktische methodes en hulpmiddelen, ‘tips en tricks’ helpen je daarbij.

  Intervisie geeft mensen de mogelijkheid om elkaar te adviseren over hoe om te gaan met de problemen die zij in werk ondervinden. Het is een probleemoplossende techniek waarmee jij jouw collega’s vraagt gezamenlijk naar jouw probleem, gedrag of situatie te kijken. Elke deelnemer heeft een andere ’bril’ waardoor hij of zij naar jouw casus kijkt. Dit helpt je jouw situatie beter te begrijpen en biedt nieuwe ideeën om de situatie te verbeteren.

  De Intervisie wordt afgewisseld met uitleg over theorieën en modellen. Daarnaast ontvang je een praktisch E-book met theorie, inspirerende artikelen, handige (digitale) hulpmiddelen en tips die voor de hand liggen, maar waar je in de dagelijkse praktijk vaak niet aan denkt.

 • Realiseren & evalueren: plannen en organiseren, voortgang bewaken
  Persoonlijke effectiviteit: zelfreflectie, stressbestendigheid

 • Ron de Jong

 • Alle collega’s die hun werk en zichzelf willen organiseren.