PRINCE2® Practitioner

PRINCE2 is een beproefde projectmanagementmethode, ontwikkeld in Engeland en toepasbaar op projecten in welke soort of maat dan ook. Van kleine reorganisatie tot groot bouwproject, PRINCE2 vergroot voor elk project de kans op succes. Na de opleiding bent u in staat:

  • Het gehele projectmanagementproces conform PRINCE2 in te richten.
  • De PRINCE2 methode op praktische en pragmatische wijze toe te passen.

Praktische informatie  

Data:voor deze training zijn op dit moment geen data gepland. Je kunt je interesse kenbaar maken via: eduplaza@erasmusmc.nl
Examen:nog te bepalen
Tijden:9.00 - 16.30 
Duur:3 dagen
Locatie:EUR Woudestein
Kosten:€ 1144 per deelnemer (inclusief gecertificeerd examen, cursusmateriaal en toegang tot de e-learning ter voorbereiding op het tentamen)
Inschrijven:Schrijf je in via Eduplaza

Dit is een geaccrediteerde PRINCE2 training welke aan alle internationale kwaliteitsnormen voldoet. Alle trainers zijn ervaren projectmanagers. Er wordt een redelijk hoog tempo gehanteerd en de methode wordt pragmatisch behandeld. Aan de hand van praktijkcases en eigen casuïstiek wordt een groot aantal opdrachten uitgewerkt met de PRINCE2 methode. Hiermee is de training vooral praktijkgericht; theorie wordt alleen behandeld indien dit nodig is, wel is er voldoende ruimte voor discussie. U zult gedurende 3 dagen de rol van Project Board, projectmanager en projectmedewerker oefenen en daardoor veel met uw medecursisten discussiëren. Met een succesvolle afronding van deze opleiding bent u in het bezit van een in het binnen- en buitenland hoog aangeschreven projectmanagementdiploma. Na de training adviseren wij de kandidaten minimaal 20 uur zelfstudie in acht te nemen in voorbereiding op het Practitioner examen. 

Projectmanagement, organisatiesensitiviteit, samenwerken, probleemanalyse.

De training wordt verzorgd door Abram Janse van Good Sense.

Personen die regelmatig aan projecten deelnemen of projecten ondersteunen en daarin een sturende functie hebben, zoals: stuurgroep leden, projectmanagers, projectleiders, teammanagers en managers van facilitaire afdelingen. U moet voor certificering het PRINCE2 Foundation examen met goed gevolg hebben afgelegd.

Na het afronden van de training ontvangt u het certificaat van APMG (Association for Project Managers Group). Good Sense is Accredited Training Organisation (ATO)

PRINCE2® Foundation

Om te kunnen deelnemen aan de Practitioner-training dient u het PRINCE2 Foundation met gevolg te hebben afgelegd. Ook de Foundation training wordt door TOP aangeboden. 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen