Een dokter midden in de maatschappij

Is dat iets voor jou?

Ziekenhuizen kunnen in de toekomst de stijgende zorgvragen niet alleen aan. Daarom zijn er meer dokters midden in de samenleving nodig. De campagne THE NEXT LEVEL DOKTER inspireert geneeskundestudenten en basisartsen op artsenberoepen in de maatschappij, zoals huisarts, arts verstandelijk gehandicapten, en verslavingsarts.  

De opleidingen voor artsenberoepen buiten het ziekenhuis en SBOH, de werkgever voor artsen in opleiding, hebben de campagne ‘THE NEXT LEVEL DOKTER’ in het leven geroepen. De campagne is mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). 

Wie is de NEXT LEVEL DOKTER? 

De NEXT LEVEL DOKTER staat midden in de samenleving. Deze artsen zijn actief buiten de muren van het ziekenhuis en bewegen in de omgeving van de mensen. Zij kunnen op diverse momenten een rol spelen in hun leven en kijken daarbij naar de mens in zijn totaliteit. NEXT LEVEL DOCTERS werken samen met anderen aan de gezondheid van mensen en de samenleving. 

Iets voor jou? 

Studenten geneeskunde en basisartsen kunnen zich via het online platform www.nextleveldokter.nl inspireren en oriënteren op de artsenberoepen. Bijvoorbeeld het beroep huisarts, specialist ouderengeneeskunde, arts Verstandelijk Gehandicapten, jeugdarts, verslavingsarts, forensisch arts of vertrouwensarts. Neem een kijkje! 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen