Geneeskundestudenten genomineerd voor Student van het Jaar

Een verkiezing georganiseerd door Studium Generale en Erasmus Magazine

‘Studenten die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben ingezet’. Erasmus Magazine en Studium Generale zoeken naar de ‘Student van het Jaar’ van de Erasmus Universiteit. Fleur, Emma en Mohammed, geneeskundestudenten, zijn genomineerd. De stembus is vandaag geopend.  

Stem hier!

Ieder jaar organiseert EM en SG de ‘Student van het Jaar’-verkiezing voor studenten van de EUR. Dit jaar zijn drie geneeskundestudenten genomineerd. 

Buddy-programma  

Fleur en Emma, beiden studenten Geneeskunde, begonnen een buddy-programma na de aanslag op het Erasmus MC afgelopen september. Ze hoorden dat studenten bang waren om terug te keren naar het Onderwijscentrum en wilden helpen door eerstejaars te koppelen aan oudere studenten die al vertrouwd waren in het Erasmus MC. 

Lees meer hierover hier: Fleur en Emma helpen eerstejaars studenten na de schietpartij in het Erasmus MC – Erasmus Magazine 

Inzet voor slachtoffers in Gaza 

Mohammed, eerstejaars Geneeskunde, is een Palestijnse vluchteling die zich inzet voor de slachtoffers in Gaza. Hij deelt veel informatie over de situatie daar om medestudenten te vertellen over wat er gaande is. 

Lees meer hierover hier: Mohammed zet zich in voor Palestina: ‘Ik kan geen normaal leven leiden zolang mijn dierbaren worden vermoord’ – Erasmus Magazine 

Jury  

Een jury bekijkt de inzendingen en selecteert vijf studenten die doorgaan naar de publieksronde. Vandaag zijn de online stembussen geopend. Samen met de online stemmen en de stemmen tijdens de liveshow op 29 mei wordt de Student van het Jaar gekozen.  

Prijs  

De Student van het Jaar mag deze titel een jaar dragen en wint een geldbedrag om te doneren aan een goed doel.  

Lees meer over de verkiezing en de andere genomineerde op de website van EM of klik hier

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen