Togamaster

Master of Laws (LL.M.) - TogamasterDe opleiding Togamaster wordt in het collegejaar 2014 – 2015 niet opengesteld voor nieuwe studenten.

Als advocaat, rechter of officier draag je zwart-wit, maar de weg naar je pleidooi of uitspraak is geplaveid met alle denkbare nuances grijs. Deze master is een degelijke procesrechterlijke opleiding.

Heb jij tijdens je bachelor al gekozen voor een loopbaan als advocaat, rechter of officier van Justitie? Dan is de Rotterdamse Togamaster de perfecte voorbereiding. Je werkt aan het vergroten van je vakinhoudelijke diepgang en je maakt kennis met de praktijk van de procesgang. Je hebt keuze uit drie varianten: privaatrecht, strafrecht en bestuursrecht. Deze invulling van de master is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen de Erasmus School of Law en de partijen binnen de juridische beroepspraktijk: advocatenkantoren, rechtbanken en het openbaar ministerie. Op het programma staat ook een stage. Je rondt de master af met een scriptie. Tijdens de opleiding word je intensief begeleid door docenten, rechters en advocaten.