Inschrijven en betalen

Hoe schrijf ik me in en hoe kan ik betalen voor een cursus?

Online inschrijven en direct betalen
Voor de taalcursussen die we op Woudestein verzorgen schrijf je je in en betaal je direct (vóór de betreffende deadline) via de webshop. In de webshop staat links ‘Taal- & Trainingscentrum’ en vervolgens ga je naar cursussen en kies je daar voor de betreffende cursus. In de webshop betaal je ook meteen voor de cursus via Ideal of Paypal. In hieronder genoemde specifieke gevallen kun je op een andere manier betalen.

Inschrijven en betalen met een formulier
Wanneer je niet kunt betalen via de webshop (Ideal) of als je werkgever voor je betaalt, kun je gebruik maken van het inschrijfformulier. Bij de beschrijving van de betreffende cursus op onze website staat een link naar het formulier (zolang de deadline niet verstreken is). Het inschrijfformulier vul je digitaal in. Als je zelf gaat betalen met je creditcard, lever je het formulier in bij het ESSC in het E-gebouw vóór de betreffende deadline en betaal je direct bij de balie. Als je werkgever betaalt, sturen we een factuur naar het adres dat je op het formulier vermeldt. 

We verwerken de inschrijvingen op volgorde van datum en tijdstip van ontvangst. Let op: het formulier kan niet worden verwerkt als het niet volledig ingevuld en ondertekend ingeleverd wordt.


Bookmark and Share

First-year alumnus discount!

First-year alumnus? Take advantage of this special offer for recent graduates of the Erasmus Univers

Online taalcursussen!

Leer een taal in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt!

Nieuw bij het TTC: schrijfcoaches Nederlands en Engels!

Individuele feedback op je teksten