Inschrijven en betalen

Hoe schrijf ik me in en hoe kan ik betalen voor een cursus?

Online inschrijven
Voor de taalcursussenen, kan je je direct inschrijven (en betalen) via de webshop. De cursussen zijn na de deadline niet meer zichtbaar en dus is dan niet meer mogelijk om je in te schrijven. In de webshop staat links in het menu ‘Taal- & Trainingscentrum’ en vervolgens ga je naar cursussen en kies je daar voor de desbetreffende cursus. In de webshop betaal je via iDeal ook meteen voor de cursus.

Inschrijven en betalen met een formulier
Wanneer je niet kunt betalen via de webshop (iDeal) of als je werkgever voor je betaalt, kun je gebruik maken van het inschrijfformulier. Bij de beschrijving van de betreffende cursus op onze website staat een link naar het formulier (zolang de deadline niet verstreken is). Het inschrijfformulier vul je digitaal in.

Opties:

  • Als jezelf voor een cursus betaalt, lever je het formulier in bij het ESSC in het E-gebouw vóór de betreffende deadline en betaal je direct via pin of creditcard bij de balie. 
  • Als je werkgever betaalt, sturen we een factuur naar het adres dat je op het formulier vermeldt (optie 3 B of 3 C). Zorg er voor dat het originele inschrijfformulier voor de deadline bij ons binnen is.

We verwerken de inschrijvingen op volgorde van datum en tijdstip van ontvangst. Let op: het formulier kan niet worden verwerkt als het niet volledig ingevuld en ondertekend ingeleverd wordt.


Bookmark and Share