Veelgestelde vragen en contactgegevens

Executive Program Corporate Social Responsibility (CSR)

Aanmelden is mogelijk via het online te downloaden inschrijfformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar CSR Program Coordinator: Emiel Gieles.

Hij is het beste te bereiken per e-mail (csr@ese.eur.nl) of telefonisch (06-29146182).

Het Executive Program CSR start jaarlijks in het voorjaar. Er is een maximum van 25 deelnemers per leergang, dit om een waardevolle interactie tussen deelnemers en docenten te kunnen waarborgen.

De opleiding bestaat uit 3 modules die eventueel ook los of in wisselend volgorde te volgen zijn.

Klik hier voor meer informatie.

Er is een maximum van 25 deelnemers per leergang, dit om een waardevolle interactie tussen deelnemers en docenten te kunnen waarborgen.

Van de deelnemers aan het Executive Program CSR wordt verwacht dat zij een academische achtergrond hebben, of een HBO diploma met enige jaren werkervaring.  

Is dit niet het geval dan kunt u uw kwalificatie voor de opleiding bespreken.

De deelnemers die twee of drie modules volgen, sluiten deze af met een paper. In de paper werken de deelnemers een praktijkonderwerp uit onder begeleiding van één van de docenten.

Na afronding van de paper wordt een certificaat uitgereikt van de Erasmus School of Economics (ESE). Indien u één module volgt of ervoor kiest geen paper te schrijven, ontvangt u een certificaat van deelname aan het executive program CSR van ESAA.

 

Module 1
€2.049,-
3 dagen

Module 2
€4.098,-
6 dagen

Module 3
€2.732,-
4 dagen

Integrale Opleiding CSR

X

X

X

CSR Strategie en Management

X

X

 

CSR Rapportage & Audit

X

 

X

Per 1 januari 2021 kent de NBA niet langer het systeem van PE punten voor permanente educatie van accountants. Voorheen was het Executive Program CSR een PE erkende leergang. De leergang kan ook nu nog onderdeel uitmaken van de permanenten educatie binnen het portfolio van de professional. IIA erkent op aanvraag het Executive Program CSR eveneens als vallend onder het reglement. Dit dient echter per individu aangevraagd te worden.

Ter informatie: de modules verkregen tot 2021 het volgend aantal punten: 18 punten voor module 1, 36 punten voor module 2 en 24 punten voor module 3. De gehele leergang werd opgeteld gewaardeerd voor 78 punten.

Staat jouw vraag er niet bij?

Voor alle praktische zaken en nadere informatie kun je contact opnemen met de Program Coordinator van de opleiding:

Contact

E-mailadres
csr@ese.eur.nl
Telefoonnummer
06-29146182
Kamer
Van der Goot Building, Kamer M5-31
Adres
Burg. Oudlaan 50
3062 PA
Rotterdam
Postadres                       ESAA Erasmus Universiteit Rotterdam
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen