Aanmelding Wildcard – Opleiding Transitiemanagement (Voorjaar 2022)

Meld je nu aan voor de wildcard voor de Opleiding Transitiemanagement!

Voor het voorjaar van 2022 zijn we op zoek naar iemand die enthousiast is om met transitiemanagement aan de slag te gaan en gebaat zou zijn bij deze opleiding, maar niet de financiële middelen heeft om zich hiervoor in te schrijven.

Waarom deze Wildcard?

De Erasmus Academie en de DRIFT Transition Academy geloven dat diversiteit de transitie naar een duurzame en rechtvaardige samenleving mogelijk maakt en versnelt. Vandaar dat we in 2022 met een Wildcard werken. Als het goed uitwerkt, wordt dit een permanente verandering. Dit houdt in dat we één betaalde aanmeldingsplaats vervangen door een gratis Wildcard-aanmelding t.w.v. de volledige deelnemersprijs (€ 5.497,50 editie 2022).

Om er zeker van te zijn dat de Wildcard op een gewenste manier ingezet wordt, is de aanmelding gebonden aan een selectieprocedure.  We vragen je daarom in het onderstaande formulier om een overtuigende motivatie waaruit blijkt dat jij een waardevolle aanvulling bent voor de diversiteit van de groep.

Voor wie & wanneer?

Om er zeker van te zijn dat de Wildcard op een gewenste manier ingezet wordt, is de aanmelding gebonden aan een selectieprocedure.  We vragen je daarom in het onderstaande formulier voor een overtuigende motivatie waaruit blijkt dat jij een waardevolle aanvulling bent voor de diversiteit van de groep. 

Op maandag 6 december om 12:00 uur openen we de aanmelding voor de Wildcard voor de opleiding Transitiemanagement (Voorjaar 2022). Wanneer we 10 aanmeldingen binnen hebben óf op uiterlijk maandag 20 december om 09:00 uur sluiten we het inschrijfformulier. 

Dus check of je daadwerkelijk op alle cursusdagen aanwezig kunt zijn en meld je snel aan!

Procedure?

Uiterlijk begin februari 2022 zullen we contact opnemen met de geselecteerde deelnemer; en zullen we uiteraard ook de overige aanmeldingen via email informeren die het niet geworden zijn,  Inschrijving voor de Wildcard brengt wederzijds geen verdere verplichtingen met zich mee. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Meer informatie

Meer weten over het programma van de opleiding Transitiemanagement die start op woensdag 9 maart 2022? Klik hier

Voor vragen over de Wildcard  neem contact op met Mariëlle Elenbaas, Adviseur opleidingen.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen