Gratis webinar ‘De Regie pakken in Netwerken en Ketens’

Schrijf je in voor onze webinar
Drs. Frank Beemer, Academic Director opleiding Regie in Ketens en Netwerken

Webinar ‘De Regie pakken in Netwerken en Ketens’

“Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde”; als je dit hoort in je netwerkoverleg weet je dat er veel aan professionaliteit te winnen is in jouw netwerk- en ketensamenwerking. Het is tijd om de “Regie” te pakken, en doelgericht samen te werken. Maar wat is dat eigenlijk, “Regie pakken”, en hoe doe je dat zonder de verantwoordelijkheid over te nemen? 
Deze vraag staat centraal in het interactieve Webinar “Regie pakken in Netwerken & Ketens” wat op dinsdag 21 september in de ochtend van 09:30 uur tot 10:30 uur zal plaatsvinden. 

Academic Director Frank Beemer stelt dat Regie vraagt om NetwerkLeiderschap en zet dat tegenover OrganisatieLeiderschap, iets wat overigens ook onverminderd belangrijk blijft. Na het webinar herken je de dooddoeners van samenwerking in jouw praktijk, en weet je dat je iets moet doen….
Maak op dinsdag 21 september online kennis met de opleiding Regie in ketens en netwerken van Erasmus Academie (Erasmus Universiteit). Aan het einde van dit Webinar is er gelegenheid om vragen te stellen over de inhoud en praktische zaken rondom deze opleiding.

 

Praktische informatie Opleiding Regie in Ketens en Netwerken

start

12 november 2021

duur

7 dagen

kosten

€ 5.950,- (vrijgesteld van BTW)

format

De opleiding bestaat in totaal uit 7 onderwijsdagen en zijn allemaal (wanneer de RIVM richtlijnen het toestaan) fysiek op locatie in Rotterdam. De opbouw is zo gekozen dat gedurende de opleiding het accent verschuift van strategisch naar operationeel, en van mindset en inzicht naar instrumenten en vaardigheden.

max. aantal deelnemers

18

 

Ga naar de opleidingspagina

 

CV

Academic Director opleiding Regie in ketens en netwerken 
Drs. Frank Beemer, BeAMeR AlliantieManagement en Regie.
Frank Beemer is interim-(transitie)manager, adviseur, opleider en toezichthouder voor het realiseren van maatschappelijke opgaven in netwerken en allianties, en voor organisaties die permanent in diverse samenwerkingsverbanden opereren.

Meer informatie

Meer informatie

Wil je meer weten over de opleiding Regie in ketens en netwerken? Neem contact op met:

Marielle Elenbaas

Adviseur Opleidingen

T: 010 -4082126 /06 37287238

E: elenbaas@erasmusacademie.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen