Maak online kennis met onze opleidingen

De docent neemt je in 1 uur tijd mee in deze onderwerpen

Overweeg je in het najaar een opleiding te volgen? Maak nu op een laagdrempelige manier kennis met de docent en de inhoud van een aantal van onze opleidingen. 

 

Wat is Strategisch gedrag?

Rommelen met informatie, free riding, lekken naar media, bluffen. Allemaal voorbeelden van strategisch gedrag. Dit soort gedrag komt overal voor, niet alleen tijdens grote internationale onderhandelingen, maar ook in nationale en lokale beleidsprocessen, in bedrijven en zelfs aan de keukentafel. En het bestaat al heel lang, zij het in steeds nieuwe verschijningsvormen.

Wat houdt Framing in?

Framing is in feite niets anders dan met de juiste woorden een aantrekkelijk beeld oproepen en daarmee emoties activeren. Wie dat goed doet valt op tussen de enorme hoeveelheid informatie in de uiteenlopende media. In de masterclass Framing leer je hoe je de beeldvorming kunt bepalen door de juiste woorden en terminologie te gebruiken.

Wat kun je doen met Process Mining?

Process Mining is een eenvoudige techniek om snel inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen. Het principe is eenvoudig: mensen die binnen een organisatie computersystemen gebruiken laten sporen, in de vorm van data, na. Process Mining gebruikt deze data en maakt de afwijkingen en knelpunten op een visuele manier zichtbaar

De webinars:

OnderwerpDatum & tijdDocent
Framing23 juni 2020 10.00-11.00 uurProf. mr. dr. Hans de Bruijn
Strategisch gedrag25 juni 2020 10.00-11.00 uurProf. mr. dr. Ernst ten Heuvelhof

Process Mining

3 september 2020 09.30-10.30 uurRudi Niks

Op de opleidingspagina vind je  meer informatie over de opleiding & het webinar. 

Meer informatie

Mariëlle Elenbaas 

Adviseur opleidingen

T: 010408 21 26

E: elenbaas@erasmusacademie.nl

Miranda Smit

Adviseur opleidingen

T: 0104088687

E: smit@erasmusacademie.nl