Maakt u tijd voor verdieping tijdens de lunch?

Lunchlezing

Iedere organisatie heeft voeding nodig. Wij voeden u graag met kennis. Onze lunchlezing laat u op een luchtige manier kennis maken met actuele vraagstukken. Als korte interventie kunnen onze docenten op specifieke onderdelen helpen om het perspectief te kantelen of juist te verrijken. Als fundament voor een toekomstbestendige en innovatieve organisatie.

In gesprek met experts
Onze docenten zijn zonder uitzondering experts op hun vakgebied. Met verstand van zaken kijken zij op verschillende manieren naar uw situatie; vanuit de wetenschap en de praktijk. Na een presentatie van ca. 30 minuten, is er uitgebreid gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Het onderwerp bepalen we samen.

Ons doel
Het doel is om u te voeden met nieuwe ideeën en uw kennis te verdiepen. Na afloop moet er een scherpere visie zijn. Dat is wat Erasmus Academie met haar lunchlezingen beoogt.

Wat is de deal?
De deal is: u verzorgt een lunch en de locatie, Erasmus Academie zorgt voor de spreker. Onze website geeft u inspiratie over de vakgebieden waarin wij u van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld:

Meer informatie

Heeft u al honger naar kennis?

Bekijk onze website voor meer informatie over de lunchlezingen.

Feedback