Proefcollege (incl. Q&A) opleiding Regie in Zorgnetwerken en Zorgketens

Hoe pak jij de regie in netwerken en ketens?
Ketenregie in de Zorg
Academic Director Frank Beemer

Regie in Zorgnetwerken: Verantwoordelijkheid voor een Deel is Medeverantwoordelijkheid voor Geheel

“Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde”; als je dit hoort in je netwerkoverleg weet je dat jouw zorgnetwerk professioneler kan werken. Het is tijd om de “regie” te pakken. Maar wat betekent dat eigenlijk, “regie pakken”, en hoe doe je dat zonder de verantwoordelijkheid over te nemen? In de opleiding Regie in Zorgnetwerken en Zorgketens leer je hoe partners daadwerkelijk medeverantwoordelijkheid gaan nemen, en er vitale samenwerking ontstaat in zorgnetwerken. De achtste editie start op donderdag 6 oktober 2022.

Benieuwd wat je leert in de opleiding Regie in Zorgnetwerken en Zorgketens?

Neem op donderdag 8 september van 9.30-10.30 uur deel aan het online proefcollege (inclusief Q&A sessie) o.l.v. Academic Director Frank Beemer. Frank is regisseur, interim-manager en adviseur van zorgnetwerken en zorgorganisaties die die permanent in samenwerkingsverbanden opereren.

In het proefcollege geeft Frank Beemer een preview van de opleiding Regie in Zorgnetwerken en -ketens: wat is de essentie van Regie en Netwerkleiderschap in zorgnetwerken? Hij geeft ook toelichting op de didactische opzet: tijdens de opleiding krijg je een gedegen theoretische basis op postacademisch niveau, en wordt je steeds geprikkeld om het direct toe te passen op je eigen praktijk. Vervolgens is er alle ruimte voor de deelnemers om inhoudelijke en organisatorische vragen te stellen. 

Waarom is deze opleiding interessant voor jou?
“Regie in Zorgnetwerken en Zorgketens richt zich op regisseurs en vertegenwoordigers die gezondheidseffecten willen versterken door keten- en netwerksamenwerking “tussen lijnen en domeinen” in de zorg zegt Frank Beemer.

Ben je op zoek naar een bredere benadering, gericht op uitwisseling tussen sectoren op basis van gelijke onderliggende patronen? Wellicht is de opleiding Regie in Ketens en Netwerken dan interessant voor jou om te volgen.

Aanmelden Proefcollege 


Praktische informatie Opleiding Regie in Zorgnetwerken en Zorgketens

start

6 oktober 2022

duur

7 dagen

kosten

€ 5.999,- (vrijgesteld van BTW)

format

De opleiding bestaat in totaal uit 7 onderwijsdagen en zijn allemaal (wanneer de RIVM richtlijnen het toestaan) fysiek op locatie in Rotterdam. De opbouw is zo gekozen dat gedurende de opleiding het accent verschuift van strategisch naar operationeel, en van mindset en inzicht naar instrumenten en vaardigheden.

max. aantal deelnemers

18

 

Ga naar de opleidingspagina

 

CV

Academic Director opleiding Regie in ketens en netwerken 
Drs. Frank Beemer, BeAMeR AlliantieManagement en Regie.
Frank Beemer is interim-(transitie)manager, adviseur, opleider en toezichthouder voor het realiseren van maatschappelijke opgaven in netwerken en allianties, en voor organisaties die permanent in diverse samenwerkingsverbanden opereren.

Meer informatie

Meer informatie

Wil je meer weten over de opleiding Regie in zorgnetwerken en zorgketens? Neem contact op met:

Ivana Juric

Cursuscoordinator

T: 010 -4089559

E: juric@erasmusacademie.nl

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen