Spinozapremie voor docent opleiding Governance van Migratie en Diversiteit

Thea Hilhorst ontvangt hoogste Nederlands academische onderscheiding
Governance van Migratiesamenleving
Thea Hilhorst
Professor Thea Hilhorst

Professor Thea Hilhorst, docent bij de opleiding Governance van Migratie en Diversiteit, ontvangt dit jaar de prestigieuze Spinozapremie. Dat is de hoogste Nederlands academische onderscheiding.

Thea Hilhorst is een voortrekker van het vakgebied in Nederland en heeft een groot aanzien wereldwijd. Haar onderzoek heeft betrekking op enkele van de grootste uitdagingen van onze tijd, waaronder internationale migratie, klimaatverandering en pandemieën. Professor Hilhorst, een Nederlandse pionier in het veld met een wereldwijde reputatie, zet zich sterk in voor het bevorderen van humanitair onderzoek.

De Spinozapremie wordt jaarlijks  door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) toegekend aan onderzoekers die uitstekend en grensverleggend onderzoek hebben gedaan met een grote maatschappelijke invloed. Daarbij ontvangt de onderzoeker een een bronzen beeldje van  de 17e-eeuwse Nederlandse wetenschapper Baruch Spinoza en een beurs van 2,5 miljoen euro om aan wetenschappelijk onderzoek te besteden.

Ben je betrokken bij het bestuur en/of beleid op het brede terrein van migratie en migratie gerelateerde diversiteit? Dan is de opleiding Governance van Migratie en Diversiteit een aanrader om te volgen. 

Opleidingspagina: Governance van Migratie en Diversiteit.

Meer informatie

Eerst even kennismaken met de opleidng? Schrijf je in voor de gratis online masterclass Governance van Migratie en Diversiteit door Peter Scholten en klik op de link hieronder:

Inschrijven masterclass Governance van Migratie en Diversiteit

 

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen