Terugkijken: Proefcollege 'Nudging: sturen op gedrag'

Nudging: sturen op gedrag
Shutterstock

Wat leer je tijdens de opleiding Nudging: sturen op gedrag? Dat vertelde Inge Merkelbach tijdens dit proefcollege. Ze heeft ook vragen beantwoord over de opleiding. Benieuwd naar de opleiding? Klik hier.

In de opleiding Nudging: sturen op gedrag leer je hoe menselijk gedrag werkt en hoe je technieken zoals nudging kunt gebruiken om effectiever beleid te ontwerpen en toe te passen. 

Maak kort kennis met kerndocent dr. Inge Merkelbach. Zij legde tijdens deze online bijeenkomst uit wat je leert tijdens de opleiding Nudging: sturen op gedrag. Er was veel ruimte om in te gaan op vragen over de opleiding. 

Voorbeelden van gedragscasussen van eerdere deelnemers zaten op het gebied van bevorderen van gezond gedrag, thuiswerken vs op kantoor, de omgeving netjes houden, de auto laten staan, het betrekken van anderen bij veranderingen zonder hierarchische macht en meer bewegen door medewerkers. 

Kijk hier het proefcollege Nudging: sturen op gedrag terug

proefcollege Nudging: sturen op gedrag

Informatie over de opleiding Nudging: sturen op gedrag

start3 juni 2022
duur5 dagen
kostenEUR 3895 vrijgesteld van btw
formathybride 
max. aantal deelnemers20
opleidingspaginaOpleiding Nudging: sturen op gedrag

 

Meer informatie

Miranda Smit

Adviseur Opleidingen

T: 0104088687

E: smit@erasmusacademie.nl

https://www.linkedin.com/in/mirandasmitswaan/

Gerelateerde content
Kerndocent Inge Merkelbach legde in dit proefcollege uit wat je leert tijdens de opleiding Nudging: sturen op gedrag. Ook heeft ze vragen beantwoord.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen