Video's Erasmus Universiteit Rotterdam

Bekijk video's over Erasmus University Rotterdam en maak een goede studiekeuze!

Erasmus Universiteit Rotterdam

Een universiteit voor ondernemende talenten. Uitdagend, grensverleggend. Sterk in onderzoek, nauw verbonden met het bedrijfsleven. Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR): voor een succesvolle carrière.

 

Bekijk de video: Erasmus Universiteit Rotterdam.

Neelie Kroes over Erasmus University Rotterdam

Een universiteit voor ondernemende talenten. Uitdagend, grensverleggend. Sterk in onderzoek, nauw verbonden met het bedrijfsleven. Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR): voor een succesvolle carrière.

 

Bekijk de video: Neelie Kroes over Erasmus University Rotterdam.

Ontdek Rotterdam

Zou jij willen studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam? In deze stad is een geweldige studententijd gegarandeerd. Neem een kijkje en ontdek de wereldstad Rotterdam!

 

Bekijk de video: Ontdek Rotterdam.

Studeren in Rotterdam; een levendige metropool

Rotterdam is een echte metropool met een indrukwekkende skyline die de stad een grootse aanblik geeft. Rotterdam heeft het allemaal. Van zomer tot winter; er is van alles te doen voor iedereen. De stad staat bekend om haar vele gezichten. Heb jij nog een reden om niet in Rotterdam te studeren?

 

Bekijk de video: Studeren in Rotterdam; een levendige metropool.

Word lid van een vereniging!

Word lid van één van de gezellige studentenverenigingen in Rotterdam en haal meer uit je studietijd aan de Erasmus Universiteit!"
 
 

Onderwijs aan Erasmus University Rotterdam


De Erasmus Universiteit biedt een breed scala aan Nederlandstalige en Engelstalige bachelor- en masteropleidingen, moderne studiefaciliteiten, intensieve studiebegeleiding en een uitdagende studiestad. Het onderwijs aan de EUR is academisch en pragmatisch tegelijk.

 

Bekijk de video: Onderwijs aan Erasmus University Rotterdam

Carrièremogelijkheden


Rotterdam is de ideale locatie om je talent verder te ontwikkelen. Tijdens je studie kom je direct met het bedrijfsleven in aanraking en doe je waardevolle contacten op. 

 

Bekijk de video: carrièremogelijkheden.

Campus van Erasmus University Rotterdam

Alle opleidingen, uitgezonderd de opleiding Geneeskunde, vinden onderdak op campus Woudestein in de groene en sfeervolle wijk Kralingen.  Het Erasmus MC (Hoboken, faculteitsgebouw), is te vinden in het centrum van de stad.

 

Bekijk de video: Campus van Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit in een vogelvlucht


De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt je diverse opleidingen binnen een internationaal georiënteerde universiteit. Gedegen academische opleidingen met uitstekende beroepsperspectieven. Maak dus kennis met de Erasmus Universiteit in vogelvlucht!

 

Bekijk de video: Erasmus Universiteit in vogelvlucht.

Bacheloropleidingen


Erasmus University Rotterdam biedt diverse bacheloropleidingen binnen een internationaal georiënteerde omgeving. Van Bedrijfskunde tot Geschiedenis, van Bestuurskunde tot Wijsbegeerte. Gedegen academische opleidingen met prima beroepsperspectieven.

 

Bekijk de video: Bacheloropleidingen

Bachelor Open Dag


De Bachelor Open Dag is een voorlichtingsdag die je niet mag missen. Je komt alles te weten over Erasmus Bacheloropleidingen en studeren aan de EUR.

 

Bekijk de video: Bachelor Open Dag. 

Master Open Dag


Ga je de arbeidsmarkt op? Of geef je je carrière een extra impuls met een masterdiploma? Met een master opleiding van Erasmus University Rotterdam (EUR) vergroot je jouw kansen op de (internationale) arbeidsmarkt of in het wetenschappelijk onderzoek.

 

Bekijk de video: Master Open Dag.