Home   Nieuws   Agenda

Agendaoverzicht

donderdag, 19 mei 2016 19 mei 2016: Kennismakingsbijeenkomst 'Financieel Forensisch Deskundige'
Op vrijdag 16 september gaat het Executive Program 'Financieel Forensisch Deskundige' voor de tweede keer van start. 


Op donderdag 19 mei 2016 organiseert ESAA een kennismakingsbijeenkomst van het Executive Program Financieel Forensisch deskundige. Graag nodigen wij u hierbij uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. 

dinsdag, 24 mei 2016 Erasmus Executive Event 'Transparant over Waardecreatie' - 24 mei 2016
Organisaties hebben een grote impact op de samenleving. Betrokkenen vragen in ruil hiervoor transparantie over hun reilen en zeilen. Deze transparantie beperkt zich vandaag de dag niet meer alleen tot financiële gegevens. Het gaat er om in hoeverre de organisatie bijdraagt aan waardecreatie voor de maatschappij. Stakeholders willen informatie over het verhaal van de onderneming: wat is de missie, welke kansen en bedreigingen spelen er, hoe is het met de governance gesteld, hoe wordt omgegaan met de omgeving en kan aan deze informatie geloofwaardigheid door derden worden toegevoegd. Aan de hand van een recente concrete casus (Jaarverslag KPN) wordt door een viertal sprekers ingegaan op: Governance, MVO en Assurance. 
maandag, 30 mei 2016 ESAA Voorlichtingsavond op 30 mei 2016
Op de voorlichtingsavond wordt uitleg gegeven over de inhoud en opbouw van de Post-Master en Postinitiële opleidingen van ESAA. Tijdens het informele gedeelte is tijd en plaats ingeruimd voor verdere vragen aan de medewerkers van de verschillende opleidingen en programma's.

U kunt zich hier aanmelden. 

vrijdag, 3 juni 2016 Aanschuifcolleges IT-Auditing & Advisory en Internal Auditing & Advisory
Opleiding: Internal Auditing & Advisory
Module: Management Control Frameworks
Onderwerp: Frameworks & complexiteit
Docent: Prof.dr. M.J.W. van Twist

Meld u aan!

donderdag, 29 september 2016 Proefcollege Executive Program 'The New CFO' - 29 september 2016
Op het programma van The New CFO vindt u: de agenda van de CFO, (ir)rationaliteit in de boardroom, strategische partner in de corporate strategy, de relatie met de CEO en toezichthouders, dilemma’s in de besluitvorming en de eigen positie, risicomanagement van financiële markten, het managen van corporate value, fusies en overnames, dilemma’s bij de jaarverslaggeving en pensioenen. Onze academische contacten met Harvard, Wharton, Insead en LBS waarborgen de meest recente internationale en academische cases.

U kunt nu met dit Executive Program kennismaken tijdens het Proefcollege op 29 september.