Home   Nieuws   Agenda

Agendaoverzicht

donderdag, 8 september 2016 Voorlichtingsbijeenkomst Certified Management Controlling 8 september 2016
De opleiding Certified Management Controlling (CMC) gaat in februari 2017 van start met een vernieuwde opzet en curriculum.

Op donderdag 8 september organiseert de opleiding een voorlichtingsbijeenkomst waarin wij de nieuwe opzet en inhoud van de opleiding graag persoonlijk aan u toelichten.

Deze bijeenkomst is van 16.00 – 17.30 uur op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

U kunt zich hier aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst. 

 

dinsdag, 20 september 2016 PE-bijeenkomst: Strategisch management: Balanceren tussen zwarte zwanen, regelgeving en commerciële doelen
PE bijeenkomst uitslluitend voor alumni van de Post-Masteropleiding tot Registercontroller/Executive Master of Finance and Control van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
donderdag, 29 september 2016 Proefcollege Executive Program 'The New CFO' - 29 september 2016
Op het programma van The New CFO vindt u: de agenda van de CFO, (ir)rationaliteit in de boardroom, strategische partner in de corporate strategy, de relatie met de CEO en toezichthouders, dilemma’s in de besluitvorming en de eigen positie, risicomanagement van financiële markten, het managen van corporate value, fusies en overnames, dilemma’s bij de jaarverslaggeving en pensioenen. Onze academische contacten met Harvard, Wharton, Insead en LBS waarborgen de meest recente internationale en academische cases.

U kunt nu met dit Executive Program kennismaken tijdens het Proefcollege op 29 september.